Koraal zoekt een

Gedragswetenschapper - locatie Op de Bies

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Vanaf januari 2021 zijn wij voor Op de Bies in Landgraaf op zoek naar een Gedragswetenschapper voor 24 uur per week (t.v.v. zwangerschapsverlof).


Over de functie


In de functie van gedragswetenschapper liggen de voornaamste accenten van je werk op het gebied van voorkomen, verbeteren c.q. oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van cliënten met een (licht) verstandelijke beperking. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling en/of specifieke begeleiding, alsmede het adviseren/coachen van de teams hierbij. Als gedragswetenschapper heb je in dit kader regelmatig multidisciplinair overleg met collega gedragswetenschappers en overige disciplines. Het opstellen van begeleiding/behandelplannen behoort eveneens tot je takenpakket. Ook houd je je bezig met het opzetten en begeleiden van ontwikkelingsgerichte trainingsprogramma's. Betrokkenheid bij interne ontwikkelingen en participatie in werkgroepen hoort ook bij je taakgebied.

Voor de cliënten die vallen onder de jeugdwet zul je daarnaast veelvuldig contact hebben met externe partijen, variërend van gemeenten tot andere gespecialiseerde zorgorganisaties.

De groepen die vervangen gaan worden zijn de buitenwoningen van Op de Bies met een mix van client-doelgroepen.

Over de locatie

Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (Jeugdzorg). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal regio Parkstad in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg ook passend onderwijs in deze regio aan te bieden. We hebben mooie onderwijszorgarrangementen ontwikkeld waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?
 • Je hebt een afgeronde opleiding, of bent bezig met de afronding hiervan, op academisch niveau in één van de gedragswetenschappen (psychologie of orthopedagogiek) en bent in het bezit van relevante kennis op het gebied van ondersteuning en advies aan mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt bij voorkeur (ruime) praktijkervaring als gedragswetenschapper.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van een registratie als gezondheidszorgpsycholoog of orthopedagoog generalist, of ben je (bereid) bezig deze te behalen.
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en je weet om te gaan met mogelijke verbale en lijfelijke agressie.
 • Je bent stressbestendig, oplettend en kunt goed samenwerken. Daarnaast ben je geduldig, bezit je doorzettingsvermogen en ben je integer.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.
Wat bieden wij?

Een leuke en afwisselende functie met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen;
 • Inschaling conform FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg (min €3.505 en max €5.296 bruto/maand o.b.v. 36 uur)
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Een arbeidsovereenkomst voor 4 maanden.
 • Ingangsdatum: 1 januari 2021.
Meer informatie

Wil je eerst meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Josique Bokken (teamleider gedragswetenschappers) Josique is van maandag tot en met donderdag telefonisch bereikbaar via: 06 8251 9908.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van de vacatures.

Reageren

Heb je interesse, stuur ons dan je CV en motivatie vóór 23 september!