Koraal zoekt een

Gedragswetenschapper - locatie St. Anna

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Voor St. Anna in Heel zoeken we een Gedragswetenschapper (36 u/w). Als Gedragswetenschapper bepaal je de inhoudelijke ondersteuning van de aan jou toegewezen cliënten. Dat doe je niet alleen, dat doe je met een team èn met de cliënt. Kom jij deel uitmaken van ons team?

Over de functie

Als Gedragswetenschapper bij Koraal maak je deel uit van een multi-disciplinair team. Samen zorg je voor de best mogelijke ondersteuning en behandeling van onze cliënten. Dat doe je door het opstellen van behandelplannen voor met name de licht verstandelijk gehandicapte jongeren. Hierbij houd je rekening met de richtlijnen en het vastgesteld zorgbeleid, zowel voor de 24-uurs behandeling (kliniek) als voor de ambulante hulpverlening.

Zowel binnen de behandelgroepen als binnen de woonbegeleiding werk je samen met de teammanager aan een groepsklimaat waarin samen beslissen met de cliënt centraal staat. Je stelt de hulpvraag van de cliënt vast vanuit gedragswetenschappelijke optiek en als dat nodig is verricht je (aanvullend) diagnostisch onderzoek. Op basis daarvan stel je handelings- en zorgplannen op. De medewerkers die in de dagelijkse zorgomgeving kunnen bij jou terecht voor toelichting en vragen.

Jouw professionele inbreng hebben wij nodig bij de ontwikkeling van Koraal als zorgaanbieder voor complexe zorg. Maar ook binnen de regio liggen er nog mooie uitdagingen om inhoudelijke lijnen op te zetten en mede vorm te geven.

Over de locatie

Koraal heeft zijn dienstverlening regionaal ingericht. Aansluitend op de regio-indeling die gemeenten hanteren, hebben wij onze organisaties ingedeeld in zes regio's in Limburg en Noord-Brabant en een landelijk werkend Expertise Centrum waarin alle specialistische kennis van Koraal is gebundeld. Dat stelt ons nog meer in staat mensen met een complexe zorg- en ondersteuningsvraag breed, integraal en vanuit één regionaal aanspreekpunt te ondersteunen.

In elke regio biedt Koraal een compleet pakket ondersteuning. Cliënten en leerlingen hebben dankzij deze werkwijze één aanspreekpunt voor hun vragen op het gebied van gehandicaptenzorg, jeugdzorg, speciaal onderwijs en arbeidsparticipatie. Veel vragen kunnen we bij Koraal zelf beantwoorden. Voor expertise die wij niet in eigen huis hebben, werken we samen met onze partners in het veld.

In de regio Noord- en Midden-Limburg is Koraal sterk vertegenwoordigd door St. Anna (gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (jeugdzorg). Wim Swaak is regiodirecteur van deze Koraal-regio.

Wat bieden wij?
  • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG 65 (min. € 3505 en max. € 5296 br/m op basis van 36 u/w);
  • Het is een vacature voor 36 uur per week (fulltime). We starten met een jaarcontract en als we samen tevreden zijn over de samenwerking bestaat de mogelijkheid tot een vast contract;
  • Werken bij Koraal regio Noord-Midden Limburg betekent werken in een prettige, informele werkomgeving met veel mogelijkheden. Iedere medewerker krijgt een ontwikkelgesprek en er zijn voldoende mogelijkheden voor scholing.
Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een academische opleiding psychologie of orthopedagogiek met diagnostische aantekening;
  • Je beschikt over kennis m.b.t. persoonlijkheids- en ontwikkelingstheorieën, gedragsproblemen en psychopathologie bij verstandelijk gehandicapten;
  • Je hebt het vermogen om (soms complexe) psychische en/of gedragsproblematiek te analyseren;
  • Je hebt ervaring en expertise opgedaan met betrekking tot de genoemde doelgroep;
  • Je bent in staat om proactief te handelen, het voortouw te nemen en weet verbinding te leggen met het interne en externe netwerk van gedragswetenschappers;
  • Er wordt van jou een grote mate van zelfstandigheid, kritisch vermogen, daadkracht, eigen initiatief, creativiteit en stress-bestendigheid verwacht. Daarnaast is gevoel voor humor en relativeringsvermogen belangrijk.
Meer informatie

Ben jij enthousiast? Dan zien we je gemotiveerde reactie graag tegemoet, vóór 26 februari as.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marcel Joosten, teammanager, tel. 06-81520962. Een functiebeschrijving is op te vragen bij de personeelsadministratie van Koraal regio Noord-Midden Limburg, tel.: 0475-579807.

Reageren

Wil je deel uitmaken van ons team? Reageer dan nu en stuur ons je CV en motivatie vóór 26 februari as.