Koraal zoekt een

Gedragswetenschapper - Street-wise - locatie Gastenhof

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Street-wise werkt met veel enthousiasme en passie met 2 doelgroepen: kwetsbare gezinnen en tienerouders, vaak met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een persoonlijkheidsproblematiek. Street-wise heeft drie vestigingen in Zuid-Limburg; twee in Heerlen en één in Bunde. Samen bieden deze drie tijdelijke, intramurale opvangplekken. "We willen het liefst zo veel mogelijk ambulant bij de cliënten thuis hulp verlenen. Zo dicht mogelijk bij hun eigen systeem. Dat is veel prettiger voor mensen. Uitgangspunt daarbij is dat de situatie voor kinderen goed en veilig moet zijn. Voor Street-wise zoeken we een Gedragswetenschapper, waarbij je uren in overleg worden bepaald.


Over de functie

De voornaamste accenten van je werk liggen op het gebied van voorkomen, verbeteren c.q. oplossen van psychische, gedrags- en/of ontwikkelingsvragen van met name licht verstandelijke gehandicapte jeugdigen. Dit door middel van diagnostiek, gedragsbehandeling en/of specifieke begeleiding, alsmede het adviseren en coachen van de groepsbegeleiding.

Als Gedragswetenschapper heb je in dit kader regelmatig multidisciplinair overleg met collega gedragswetenschappers en overige disciplines. Het opstellen van begeleiding-/behandelplannen behoort eveneens tot je takenpakket. Ook houd je je bezig met het opzetten en begeleiden van ontwikkelingsgerichte trainingsprogramma's. Betrokkenheid bij interne ontwikkelingen en participatie in werkgroepen hoort bij je taakgebied.


Over Street-wise


Street-wise werkt met veel enthousiasme en passie met 2 doelgroepen: kwetsbare gezinnen en tienerouders, vaak met een licht verstandelijke beperking in combinatie met een persoonlijkheidsproblematiek. De basis bestaat uit een multidisciplinair team. Je werkzaamheden voer je veelal individueel uit waarbij je een korte lijn onderhoudt met de medewerkers uit het team en je collega gedragswetenschapper.

Wil je meer informatie over de functie, kijk dan eens hier https://www.facebook.com/streetwisekoraalgroep/videos/street-wise-tienermoeders/933694560105080/


Over de locatie


Koraal, regio Parkstad wordt gevormd door Op de Bies (Gehandicaptenzorg) en het orthopedagogisch behandelcentrum Gastenhof (Jeugdzorg). Dankzij de goede samenwerking met ketenpartners is Koraal regio Parkstad in staat om naast gehandicaptenzorg en jeugdzorg ook passend onderwijs in deze regio aan te bieden. We hebben mooie onderwijszorgarrangementen ontwikkeld, waarmee we cliënten een opleiding kunnen bieden die past bij hun wensen en mogelijkheden.


Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding in één van de Gedragswetenschappen (Psychologie of Orthopedagogiek) en bent in het bezit van relevante kennis op het gebied van ondersteuning en advies aan mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring als Gedragswetenschapper.
 • Je bent in het bezit van een registratie als Gezondheidszorgpsycholoog of Orthopedagoog generalist, of bent bereid om deze te behalen.
Verder....
 • Gezien onze doelgroep(en) worden hoge eisen gesteld aan je sociale vaardigheden.
 • Je staat stevig in je schoenen, bent stressbestendig en weet om te gaan met verbale en lijfelijke agressie.
 • Daarnaast ben je oplettend, analytisch en integer.
 • Je kunt goed samenwerken, bent geduldig en beschikt over doorzettingsvermogen.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Wat bieden wij?


Een veelzijdige en interessante functie in een organisatie die volop in beweging is.
 • Inschaling conform FWG 65 van de CAO Gehandicaptenzorg: min €3.624 en max €5.476 bruto/mnd o.b.v. 36 u/w.
 • In eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar.
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Deelname meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
 • Ingangsdatum per direct.

Meer informatie


Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ellen Enkelmans (teammanager Street-wise) via e-mail: eenkelmans@koraal of telefonisch: 06 - 290 62142.

Alvorens je bij ons in dienst treedt, zullen wij telefonisch en schriftelijk referenties inwinnen bij je huidige of een vorige werkgever.

Reageren

Interesse in deze uitdagende functie? Wij maken graag kennis met je en ontvangen je CV en motivatie vóór 12 juli a.s.