Stichting Pergamijn zoekt een

Geestelijk verzorger

Dienstverband

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Geestelijke verzorger

Uren en dienstverband in overleg

Waar kom je terecht?
Jouw werkplek is het terrein in Echt waar verschillende woningen zijn van cliënten. Op de kantoorlocatie van Pepinusbrug 4 in Echt zul je voornamelijk werkzaam zijn. Ons hoofdkantoor is gevestigd op Mercator 2 in Sittard, echter wordt er in deze corona-tijd meer thuis gewerkt en komen we samen op kantoor indien dat nodig is.

Jouw baan

Als geestelijk verzorger zul je de geestelijke verzorging bieden die aansluit bij mensen met een verstandelijke beperking en hun sociaal netwerk. Hiermee lever je een actieve bijdrage aan de integratie van mensen met een verstandelijke beperking in de kerk en samenleving. Je draagt hiermee ook zorg voor de oecumenische viering en inspirerende rituelen. Naast handelingen waarin je zelfstandig aan de slag gaat, zul je ook samen met collega's nieuwe initiatieven ontwikkelen op het gebied van ethiek, zingeving, levensbeschouwing en levensvragen. Mede met hen samen lever je tevens een bijdrage ten aanzien van levensbeschouwelijke en ethische thema's binnen de organisatie.

Jij…

…. werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met de cliënt en/of wettelijk vertegenwoordiger en je collega's staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners. Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.
… bent een teamwerker met een grote mate van zelfstandigheid.
… hebt een open houding ten opzichte van andere levensbeschouwingen.

… bent flexibel inzetbaar en in het bezit van rijbewijs en een auto. Daarnaast kun je werken op onregelmatige werktijden en kun je participeren in bereikbaarheidsdiensten.

Jouw achtergrond…
  • Je hebt een voltooide theologische opleiding op universitair of vergelijkbaar niveau;
  • Je hebt een klinisch pastorale vorming of de bereidheid deze te volgen;
  • Je hebt enige jaren pastorale ervaring in de gezondheidszorg;
  • Je hebt affiniteit met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking.
Wij…

Onze insteek is een langdurige samenwerking waarin jij in je kracht staat.

Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers. We bieden je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

Verder bieden wij:
  • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg;
  • 144 verlofuren per jaar en 57 Persoonlijk Budget Levensfase uren (bij fulltime dienstverband).
  • Een eindejaars uitkering van 8.33%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
  • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
  • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij;
Meer weten?

Voor nadere informatie over de functie-inhoud geestelijk verzorger kun je contact opnemen met Karin Dortants, teamleider. Tel: 06-42615843

Jij gaat ervoor!

Wil jij ons team komen versterken en voldoe je aan en de gestelde eisen, solliciteer dan met je motivatie en cv naar www.werkenbijpergamijn.nl

Re-integratie kandidaten, eventueel boventallige medewerkers evenals interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.