Proteion zoekt een

Geestelijk verzorger

Dienstverband

20-24 uur

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Kessel Venlo Gennep

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentrum Libermannhof in Gennep. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.
Voor de zorgcentra Libermannhof, De Wachtpost en De Merwijck zoeken wij een

Geestelijk verzorger

Ben jij de geestelijk verzorger die wij zoeken?
Je hebt kennis van ethische vraagstukken in de zorg en je bent bereid hierover mee te denken in de organisatie. Je verleent geestelijke zorg aan cliënten en je bouwt aan een vertrouwensrelatie met de cliënten. Als geestelijk verzorger ondersteun je onze bewoners die worden geconfronteerd met levens- en zingevingsvragen. In het belang van het totale zorgproces, informeer je betrokkenen in voorkomende gevallen. Je draagt tevens zorg voor de organisatie van liturgische vieringen. Je verleent desgevraagd bijstand aan cliënten die zich in de terminale fase bevinden en biedt desgewenst ondersteuning aan mantelzorgers en medewerkers.

Je beschikt over een theologische opleiding, minimaal op HBO-niveau. Je weet als solist een teamplayer te zijn! Je wordt ondersteund door een aantal toegewijde vrijwilligers. Je onderschrijft de visie op ondersteuning en hebt een groot luisterend- en inlevingsvermogen. Je beschikt over goede mondelinge - en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent hulpvaardig, integer, geduldig en respectvol. Je neemt zelf het initiatief kunt organiseren. Gezien de huidige doelgroep heb je affiniteit met traditionele Rooms Katholieke rituelen en sta je open voor andere geloofsovertuigingen.

Zorgcentra
Verspreid over Limburg hebben we een aantal prachtige huizen. Zorgcentra met elk een eigen gezicht, sfeer en opzet. In de regio Noord-Limburg zijn we in de volgende zorgcentra op zoek naar jou als geestelijk verzorger:

  • Libermannhof
  • De Wachtpost
  • De Merwijck

Arbeidsvoorwaarden
Samen zetten wij ons dagelijks in voor het bieden van de beste zorg aan onze cliënten. Dit doen we binnen een collegiale, prettige werkomgeving met een open werksfeer. Graag gaan we met je in gesprek over een tijdelijk dienstverband van 1 jaar, met de intentie tot omzetting in een vast dienstverband. Het aantal uren is in onderling overleg, tot een maximum van 20 tot 24 uur per week. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn gebaseerd op de CAO VVT.

Overige informatie?
We gaan graag met jou in gesprek. We zien je sollicitatie graag voor 7 oktober a.s. tegemoet via het online sollicitatieformulier. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je voor inhoudelijke vragen contact opnemen met Annita Brons, teamleider, tel. 06-52669382.

Verklaring omtrent gedrag
Als Proteion met jou een arbeidsovereenkomst aangaat, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent gedrag, waaruit blijkt dat jouw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de functie van Geestelijk Verzorger. Aan de Verklaring Omtrent Gedrag zijn kosten verbonden. Deze kosten komen voor rekening van de sollicitant.