Radar zoekt een

Gespecialiseerd begeleider, IT Ravensbos

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

De functie

Je komt te werken in een enthousiast en kundig integraal verantwoordelijk team Ravensbos, dat begeleiding biedt aan cliënten met een (licht)verstandelijke beperking. Vanuit onze missie en visie willen wij de cliënt ondersteunen om zoveel mogelijk eigen regie over zijn leven te kunnen nemen. Om dit te realiseren is je inzet altijd gebaseerd op het principe “van zorgen vóór naar zorgen dát”. Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig en bent in staat om je eigen werk te plannen en je werkzaamheden te organiseren. Je levert een actieve bijdrage binnen het integrale team, en aan de toekomstige ontwikkelingen van Radar in cluster Heuvelland .

Als gespecialiseerd begeleider ben je actief in het bieden van begeleiding en behandeling aan complexe ondersteiningsvragen van clienten en voer je de regie en coach je collega's op ondersteuningsplannen. Integraal Team Ravensbos draagt o.a. zorg voor de ondersteuning van cliënten woonachtig binnen de woonvormen Ravensbos en de Valk als ook binnen dagbesteding Ravensbos. Woonvorm/dagbesteding Ravensbos zijn specialistische locaties voor mensen met verstandelijke beperking en stoornis in het autisme spectrum. Binnen de ondersteuning worden diverse methodieken gehanteerd.

Wij vragen:
•Je hebt minimaal een afgeronde vakgerichte MBO-4 opleiding;
•Je beschikt over kennis en ervaring in de begeleiding van mensen met ASS;
•Je bent in staat om op pasende wijze in complexe, weinig stabiel situaties te handelen;
•je hebt ervaring met gedragsproblematiek, agressie en andere vormen van onvoorspelbaar gedrag;
•Je bent pro-actief, zelfreflectief en in staat een aanspreekcultuur op gang te brengen/houden;
•Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen en kan motiveren en relativeren;
•Je kunt collega's coachen, bent analytisch en hebt een helicopterview;
•Je kunt eigenaarschap neerzetten ten aanzien van het persoonlijk begeleiderschap, kwaliteitsborging en het methodisch verbeteren/bewaken van processen;
•Je bent gericht op de eigen kracht en mogelijkheden van de client conform de Missie en Visie van Radar;

Herken jij jezelf hierin? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet!

Het betreft een dienstverband voor 32 uur per week. Er wordt gewerkt in een onregelmatig dienstrooster. In eerste instantie betreft het een tijdelijke aanstelling met de mogelijkheid tot een vast contract. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk. Medewerkers met een vast dienstverband behouden hun vast dienstverband.

Salariëring van bovenstaande functie geschiedt conform de CAO Gehandicaptenzorg in functiegroep 45.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Denise Smeets, 06-54935795

Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 oktober tussen 14.00 en 17.00 u in aanwezigheid van een teamlid, gedragskundige en zorgmanager.