De Zorggroep zoekt een

Gespecialiseerd Thuisbegeleider, Ondersteuning Thuis, team Weert

Dienstverband

24 - 32

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Overige, Ouderenzorg

Ben jij een generalist die de samenwerking opzoekt en van vele markten thuis is? Vind je het leuk om aan de slag te gaan met een grote diversiteit aan vraagstukken? Lees dan verder!

Groene Kruis Ondersteuning Thuis is onderdeel van De Zorggroep en biedt professionele ondersteuning binnen de WMO en WLZ op het gebied van individuele begeleiding en dagbesteding. Ons werkgebied is Noord- en Midden-Limburg. Binnen ons werkgebied hebben we momenteel ruimte voor een Gespecialiseerd Thuisbegeleider in ons team Weert.

Wat ga je doen?
Thuisbegeleiding is gericht op het structureren van het dagelijks leven, het bevorderen van zelfredzaamheid, het weer leren grip te krijgen op het leven en het versterken van het sociale netwerk en participatiemogelijkheden van cliënten. Als Gespecialiseerd Thuisbegeleider kom je bij kwetsbare mensen thuis. Veelal zijn dat kwetsbare ouderen met problematiek die gerelateerd is aan het ouder worden (bijvoorbeeld dementie). Ook ontregelde huishoudens, mensen met psychiatrische problematiek, verslavingsproblematiek of een verstandelijke beperking behoren tot onze doelgroep. Vaak is er sprake van meervoudige complexe problematiek. Je streeft ernaar jezelf overbodig te maken, waarbij je oplossingen zoekt die dicht bij de cliënt staan en ook in zijn omgeving te vinden zijn. We werken resultaatgericht en vanuit positieve gezondheid.

Wij werken nauw samen met partners vanuit (o.a.) de geestelijke gezondheidszorg en verstandelijk gehandicaptensector. Je zorgt er in jouw werkgebied voor dat je bekend bent met deze professionele en niet-professionele samenwerkingspartners. Het geeft jou energie om nieuwe samenwerkingen aan te gaan en je krijgt alle ruimte om hierin creatief te zijn. Vanzelfsprekend weet men jou te vinden op basis van je deskundigheid.

Je bent werkzaam in een zelf-organiserend team en hebt de verantwoordelijkheid over de in-, door-, en uitstroom van je eigen caseload. Binnen het team worden zaken als planning, intervisie en coaching samen afgestemd en georganiseerd.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Gespecialiseerd Thuisbegeleider schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.362,22 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een BGI (begeleiding individueel) team waar je met ingang van per direct van start kan voor de duur van een jaar voor gemiddeld 24-32 uur per week.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Wat wij vragen
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bijv. Social Work of Pedagogiek) en hebt relevante werkervaring.
Je:

 • hebt affiniteit met de doelgroep ouderen
 • kunt je makkelijk aanpassen bij veranderende omstandigheden
 • bent creatief
 • werkt outreachend en stapt makkelijk op onbekende situaties af
 • hebt coachende vaardigheden
 • ontwikkelt en verstevigt relaties en samenwerkingsverband binnen en buiten de eigen organisatie
 • bent een teamspeler en werkt met je team aan een gezamenlijk resultaat
 • hebt inzicht in het verwerven van je eigen identiteit, waarden, sterke en zwakke kanten, interesses en ambities en op basis hiervan onderneem je acties om competenties zo nodig verder te ontwikkelen
 • bent in het bezit van een rijbewijs en een auto
 • hebt digitale vaardigheden welke nodig zijn om contacten en dossiers te kunnen onderhouden

Herken jij jezelf in dit profiel en word je hiervan enthousiast? Dan willen we jou graag ontmoeten!

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij de Mirthe Sijmons (manager Thuis) via telefoonnummer 06-13206066.
 

Over De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.