De Zorggroep zoekt een

Gespecialiseerd Verpleegkundige (TGV) Groene Kruis Thuiszorg Midden Limburg

Dienstverband

1 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Thuiszorg
Ben je geïnteresseerd in de technische aspecten en handelingen van het verpleegkundig vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van Team Gespecialiseerde Verpleging (TGV) van Groene Kruis Thuiszorg in Midden Limburg, een klein team van 8 Verpleegkundigen.
Je werkt met hoog complexe hulpvragen, soms in instabiele situaties. Een dienst draai je alleen, je komt in veel verschillende situaties terecht en schakelt met diverse partijen zoals (huis)artsen en specialisten. Met jouw kennis en ervaring ben je niet alleen bereikbaar voor je eigen cliënten, maar ook voor collega's en alle andere thuiszorg organisaties in de regio.

In tegenstelling tot de reguliere teams werk je niet in één wijk, maar door de hele regio Midden Limburg. Je hebt te maken met verschillende huisartsen in de regio en ziekenhuizen door het hele land. Dat maakt jouw werk dynamisch en uitdagend! Tijdens een gemiddelde werkdag voer je veel hoog complexe verpleegtechnische handelingen uit, zoals peritoneaal dialyse, infuuszorg of toedienen van totaal parenterale voeding.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Gespecialiseerd Verpleegkundige schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 50 met een salaris van maximaal €3942,98 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt voor de duur van 1 jaar, met de mogelijkheid tot verlenging, uren zijn bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor de cliënten van Groene Kruis Thuiszorg is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
  • een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma.

Wat maakt jou de juiste Team Gespecialiseerde Verpleging (HBO-V niveau 5/6), Midden Limburg?
Je hebt hart voor de cliënt en oog voor de kwaliteit van zorg. Je bent in staat om vraaggericht te werken, kunt relativeren en reflecteren en je bent flexibel inzetbaar. Je bezit sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met cliënten en hun relaties. Je staat open voor veranderingen en bent niet bang om initiatieven te nemen. Je bent creatief en communicatief sterk. Omdat je tijdens een dienst alleen werkt, is het belangrijk dat je snel kunt denken en handelen. Je bent zelfstandig, maar kunt ook goed in een (multidisciplinair) team functioneren.
Je bent een gedreven HBO-Verpleegkundige die affiniteit heeft met hoog complexe technische zorg en die verantwoordelijkheid kan en wil dragen.
Verder:
  • heb je het diploma HBO-Verpleegkundige
  • sta je geregistreerd in het BIG-register in de functie van HBO-Verpleegkundige
  • ben je in het bezit van rijbewijs B en heb je een auto ter beschikking

Enthousiast geworden?
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee met het TGV team Midden Limburg. Onze recruiter Evelien Smeets vertelt je graag meer over het werk van een HBO-V verpleegkundige in de gespecialiseerde verpleging (TGV) van Groene Kruis Thuiszorg en is te bereiken via Evelien.Smeets@dezorggroep.nl

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.