SJG Weert zoekt een

Gevestigd ziekenhuisapotheker / hoofd ziekenhuisapotheek

Dienstverband

36

Opleidingsniveau

HBO, WO

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ziekenhuizen

Apotheek

Als je kiest voor werken in SJG Weert, kies je voor werken in een kleinschalig ziekenhuis midden in de stad. Samen met zo’n 1.100 collega’s lever je een bijdrage aan basiszorg van hoog niveau; direct aan het bed of op een van de ondersteunende afdelingen. Dat doe je met je collega’s binnen SJG Weert, maar zeker ook in samenwerking met onze partners in de regio. Persoonlijk contact, korte lijnen en gastvrijheid kenmerken onze manier van werken. De patiënt staat daarbij steeds op de eerste plaats.
 

36 uur

Gevestigd ziekenhuisapotheker/Hoofd ziekenhuisapotheek

Heb jij passie voor het vak van ziekenhuisapotheker en werk je graag in een klein hecht team?

 

De functie

In verband met het vertrek van een collega zoeken we een enthousiaste en gedreven ziekenhuisapotheker met affiniteit voor de bedrijfsvoering en organisatie van een ziekenhuisapotheek.

Als gevestigd ziekenhuisapotheker ben je eindverantwoordelijk voor het farmaceutische beleid van het ziekenhuis. Je stuurt samen met de clustermanager de afdeling integraal aan, met de ondersteuning van een teamleider en 2 regie-apothekersassistenten.
De ziekenhuisapotheek heeft een vakgroep van in totaal 3 ziekenhuisapothekers en een apotheker. Het team van zo'n 25 mensen bestaat uit apothekersassistenten, een decentrale kwaliteitsfunctionaris,  farmaceutisch medewerkers en administratieve ondersteuning. De samenwerking met de poliklinische apotheek wordt geïntensiveerd.

Werken als gevestigd ziekenhuisapotheker in SJG Weert kenmerkt zich door korte communicatielijnen en informele contacten. Je bent intensief betrokken bij ziekenhuisbrede beleidsontwikkelingen, projecten en commissies. Binnen de vakgroep zullen de taken en verantwoordelijkheden in het kader van farmaceutische dienstverlening, projecten en commissies onderling worden verdeeld naar capaciteit en interesse. Je draait mee in dagdiensten en bereikbaarheidsdiensten. Tot slot ben je lid van de medische staf.

De komende tijd zal veel aandacht uitgaan naar de verdere vormgeving van de samenwerking met de poliklinische apotheek, de gefaseerde vernieuwbouw van het ziekenhuis en de voorbereiding op een Chipsoft Hix upgrade.

Wat vragen we?

  • Je bent gediplomeerd en BIG-geregistreerd ziekenhuisapotheker.
  • Je hebt passie voor het vak van ziekenhuisapotheker in de breedste zin van het woord en werkt graag binnen een klein en hecht team.
  • Je bezit een duidelijke visie op de farmaceutische zorg in de setting van dit ziekenhuis en bent in staat daar vorm aan te geven.
  • Je hebt goede leidinggevende competenties en contactuele eigenschappen.
  • Ervaring met de verantwoordelijkheid als gevestigd ziekenhuisapotheker is een pre.
  • Je bent ondernemend en samenwerkingsgericht; een bruggenbouwer.

Wat bieden we?

Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. De cao ziekenhuizen is van toepassing. Verder bieden we je een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en kijken we graag met je mee hoe je je verder kunt ontwikkelen.

Tot slot

  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op een nader te bepalen datum.
  • Bij aanvang van de werkzaamheden dient men te beschikken over een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen en de originele VOG te kunnen overleggen.

Sluitingsdatum:
18-07-2021

Contactpersonen:
Franka van de Laar
tel.: +31 0495-572102

Ineke Notermans
tel.: +31 0495-572431