Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Gevestigd ziekenhuisapotheker - medisch manager (21-012)

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
'Zoek jij een dynamische functie met een combinatie van vakinhoud en aansturing binnen de farmacie?
Wij zijn op zoek naar een gevestigd ziekenhuisapotheker met management ambities!'
Vacaturenummer 21-012, uren in overleg

Wie ben jij?
Als gevestigd ziekenhuisapotheker ben je eindverantwoordelijk voor het farmaceutische en kwalitatieve beleid van de apotheken van het ziekenhuis. Je stuurt samen met de afdelingsmanager de afdeling integraal aan en onderhoudt de relaties met onze klanten. Je gebruikt je netwerk en bouwt dit verder uit om de dienstverlening van de apotheek te optimaliseren en uit te breiden. Naast management taken heb je een aantal inhoudelijke taken binnen één van de aandachtsgebieden van de apotheek. Deze worden in overleg met de overige leden van de vakgroep vastgesteld.

Je bent een verbinder en inspirator, een natuurlijk leider, je neemt op coachende wijze de medewerkers mee in de ontwikkelingen van onze dynamische organisatie. Je bent een ondernemer en zakelijk aangelegd. Je bent goed georganiseerd, resultaatgericht en hebt doorzettingsvermogen. Je kunt op alle niveaus uitstekend samenwerken (Raad van bestuur, medische staf, collegae, overige medewerkers apotheek en externe contacten). Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om op overtuigende wijze de visie van de afdeling uit te dragen.

Jouw nieuwe werkplek
Onze missie is: "Met trots uw partner in de zorg rond medicatie: betrouwbaar, zichtbaar en dichtbij".
De ziekenhuisapotheek is patiëntgericht, professioneel georiënteerd en beschikt over een klinische en een poliklinische apotheek. We zijn ook verantwoordelijk voor de farmaceutische zorg aan een aantal instellingen verpleeghuizen en andere instellingen in de regio Midden Limburg.
Via het Apotheek Service Punt en de 24-uurs apotheek is er een brug naar de regio. De 24-uurs (poliklinische) apotheek, Apotheek Laurentius Kwartier levert (specialistische) farmaceutische zorg voor (poliklinische) patiënten in de regio, ook buiten kantoortijden.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent een geregistreerd ziekenhuisapotheker met ruime ervaring;
  • Je hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot medisch manager en bent bereid om hier in te investeren;
  • Ervaring in de rol en mate van verantwoordelijkheid als gevestigd ziekenhuisapotheker is een pre;
Wat krijg je daarvoor terug?
Een uitdagende, veelzijdige baan met doorgroeimogelijkheden tot medisch manager. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO-ziekenhuizen.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis, opleiding en ervaring. De datum van indiensttreding en het aantal uren is in overleg. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Informatie en procedure
Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met de heer T.P. van Es, medisch manager, telefoonnummer 06-21241599 of Dave van Soest, afdelingsmanager, telefoonnummer 0611764568.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan Marlouke Smeets, HRM, telefoonnummer 047538-2226.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze functie?
Bel of mail dan naar Wieteke den Os
+31 475 382 119
wieteke.denos@lzr.nl