Mondriaan zoekt een

Gezinsbehandelaar GGZ (ambulant)

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 24 uur
Soort dienstverband: Jaarcontract met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd
Kernfunctie: Transmuraal werker 3
Standplaats: Landgraaf
Opleiding: Verpleegkundig/agogisch geschoold op hbo-niveau/SKJ geregistreerd
Salaris: FWG 50 - CAO GGZ (min. €2.218,-- en max. € 3.678,--)
Reageren uiterlijk: 12-03-2021
Werving: In- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Kinderen en Jeugdigen behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25 jaar met complexe psychiatrische problematiek. Vanaf 1 januari 2019 participeert Mondriaan in JENS (Jong en Sterk), een coöperatie die wordt gevormd door Alcander, Koraal, MeanderGroep, Mondriaan, Radar, Welsun en XONAR. JENS biedt preventieve en ambulante jeugdhulp in de gemeenten Heerlen, Landgraaf en Voerendaal: 'We geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne stabiele toekomst.'

Werken in JENS
JENS is op zoek naar een gezinsbehandelaar GGZ (ambulant) die zich richt op het behandelen van jeugdigen met psychiatrische problematiek, zowel in de gezinssituatie als in andere sociale omgevingen (bijv. school, vrije tijd of sportomgeving). Er wordt samen met ouder en jeugdige gewerkt aan communicatie en interacties in het gezin en/of sociale omgeving. Hierbij gaat het om het leren begrijpen van en omgaan met de noden van de jeugdige met een specifieke psychiatrische diagnose. Daarnaast werk je aan relaties en verhoudingen tussen de gezinsleden en met anderen. In deze vorm van gezinsbehandeling staat voorop dat er niet alleen gepraat wordt, maar vooral veel gehandeld.
Heb jij grote affiniteit met onze doelgroep? Werk jij zelfstandig, ben je deskundig en neem je verantwoordelijkheid? We zien graag dat je enige jaren werkervaring binnen de kind/jeugd GGZ hebt en SKJ geregistreerd bent of voldoet aan de voorwaarden om deze registratie snel geregeld te hebben. Je bent ook flexibel: Afhankelijk van de hulpvraag kan verwacht worden dat je op onregelmatige tijden werkt. Hieronder vallen ook avond- of weekenduren maar geen nachtdiensten.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Je gaat werken ten behoeve van JENS en krijgt een dienstverband binnen Mondriaan. Dit is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar maar met de intentie om het dienstverband bij ieders tevredenheid om te zetten naar onbepaalde tijd. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op www.werkenbijmondriaan.nl .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen Ralf Jetten, RVE manager JENS, bereikbaar op het nummer: 06-14 64 00 34, of met Stephanie Harmsen, gebiedsmanager JENS, bereikbaar op het nummer: 06-23 40 68 45.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via onderstaande button.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 17 maart 2021.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.