Dichterbij zoekt een

Gezocht: (vergevorderde trainee) Manager Zorg RVE West (32 uur) in Uden en omgeving

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

HBO, WO, HBO+

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Gezocht: (vergevorderde trainee) Manager Zorg RVE West (32 uur)  Uden en omgeving

 

Profiel:

iemand met leidinggevende ervaring die nu een management opleiding (in Zorg) volgt of

iemand die al vergevorderd in een managementtrainee traject zit en een management opleiding in Zorg volgt (of de opleiding/trainee traject recent heeft afgerond)

 

Als manager Zorg bij Dichterbij ben je nieuwsgierig naar waar cliënten en medewerkers van dromen. Én naar wat ze nodig hebben om die droom te realiseren. Jij zorgt voor een klimaat waarin deze vragen worden gesteld.

 

Dichterbij daagt ieder mens uit! Dat doen we samen, professioneel, open en betrokken.

 

Wat ga je doen?

Afhankelijk van je kennis en ervaring ga je aan de slag met medewerkers en een aantal teams om hen te begeleiden, faciliteren en stimuleren in hun verdere groei in professionele en persoonlijke ontwikkeling. Je doet dit op een wijze die voor medewerkers merkbaar nabij is, vertrouwen geeft en waarbij je de verbinding met medewerkers en teams goed kunt maken vanuit een coachende rol. Binnen Dichterbij is zelforganisatie, relatiegericht werken en dynamisch verbinden belangrijk waarbij eigen regie, eigenaarschap en verantwoordelijkheden goed worden belegd en opgepakt. Je leert je netwerken op te bouwen en te investeren in contacten met cliënten, hun netwerk, collega’s en externe relaties.

Je zorgt ervoor dat de dienstverlening naar tevredenheid van cliënten functioneert en van hoge kwaliteit is. Je signaleert knelpunten, komt met verbetervoorstellen en acteert daarop. Samen met het zorgproces is de bedrijfsvoering en de resultaten van onze dienstverlening van belang.

Gezien de ontwikkelingen, onze ambities en onze jaarplan thema’s word je ook ingezet op onderwerpen waarbij we jouw vernieuwende ideeën, frisse blik, je talenten en reeds opgedane kennis en ervaring goed kunnen gebruiken.

 

Met wie ga je dat doen?

Het managementteam RVE West bestaat uit 6 managers, Directeur, 2 beleidsmedewerkers en HR Adviseur. Je maakt onderdeel uit van het Managementteam. Het MT is divers in samenstelling qua werkervaring, werkachtergrond, competenties en expertise.

In het MT werken we met rollen om verantwoordelijkheden zoveel als mogelijk in het team te beleggen. Samen met teamleden, dienstverleningscoördinatoren en regie behandelaren (eindverantwoordelijk voor behandel/begeleidingsbeleid van iedere cliënt) ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening.

 

Jouw werkgebied is in aanvang voornamelijk gelegen in Uden e.o. maar kan zich verplaatsen binnen de gehele RVE West (omgeving Uden, Oss, St Oedenrode, Schijndel, Veghel). Teams waar jij mee gaat werken kunnen zowel dagbesteding als wonen zijn met een afwisseling en diversiteit in zorgzwaarte, hulpvragen, zorgbehoeftes en leeftijden van cliënten en grootte van teams. Tevens kan je werk bestaan uit specifieke management opdrachten t.b.v. de gehele RVE.

 

Je wordt gecoacht on the job door één van de managers in het MT en legt verantwoording af aan de Directeur. Met de directeur heb je werkbesprekingen over je werkzaamheden en verantwoordelijkheid én coaching gesprekken, gerelateerd aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Waar ga je dat doen?

In onze regio werken we samen naar nog betere zorg. We lopen hierin graag voorop. Hiervoor zetten we kwaliteiten van management en medewerkers gericht in en leren we om het steeds beter te doen. Dit met zelfstandigheid en de specifieke mogelijkheden van de cliënt als vertrekpunt. Wij dagen onze cliënten uit om het beste uit zichzelf te halen. Datzelfde doen we bij onze medewerkers. Wij richten ons op talentenontwikkeling van medewerkers zoals we dat ook bij onze cliënten doen.

 

 

Dit ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO/Academische opleiding, bij voorkeur aangevuld met managementopleiding voor de zorg, of nog in een afrondende fase volgend.
 • Je hebt ervaring in het aansturen/coachen van teams én bent een natuurlijke verbinder
 • Je bent vindingrijk, ondernemend, inspirerend
 • Je bent energiek en gedreven in je werk
 • Continu leren en ontwikkelen is voor jou vanzelfsprekend net als een goede reflectie op jezelf
 • Je werkt daadkrachtig, resultaatgericht en bezit over veerkracht
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en je presenteert ideeën en feiten op een heldere wijze
 • Je ziet een uitdaging in het digitaal werken zowel in ondersteuning van onze clienten als in de bedrijfsvoering en ondersteuning van personeel (bv ontwikkelingen)

 

Dit krijg je ervoor terug

 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en om aan de opbouw van je management carrière te gaan werken inclusief goede begeleiding, coaching en training;
 • Een positieve en zinvolle werkplek, waarin je op een boeiende manier kunt samenwerken met cliënten, verwanten en gemotiveerde, professionele collega’s;
 • De voordelen van een grote organisatie én het werken in een klein, zelfstandig functionerend team;
 • Een salaris van minimaal € 3.505,-  en maximaal € 5.296,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantietoeslag;
 • Een contract voor 32 uur per week met een vaste aanstelling.

 

Wanneer kun je beginnen?

Spreekt bovenstaande je aan, dan komen we graag met jou in contact. De startdatum bespreken we graag samen. Stuur je CV en motivatiebrief uiterlijk 3 juni 2020 in, via het sollicitatieformulier op de website van Dichterbij. Hiermee maak je tevens een portal/account aan, waarin je je sollicitatie kan volgen. https://www.dichterbij.nl/werken-bij

en rechtstreeks;  https://www.dichterbij.nl/werken-bij/gezocht-vergevorderde-trainee-manager-zorg-uden

In verband met grote belangstelling voor deze vacature is besloten de sluitingsdatum te vervroegen naar 4 juni.

Een ontwikkelassessment m.b.t. jouw managementvaardigheden en managementpotentieel zal onderdeel uitmaken van de procedure. 


Voor vragen over de procedure kun je bellen met het wervingsbureau op telefoonnummer 088-7540060. Heb je nog inhoudelijke vragen over deze vacature? Dan kun je bellen met Gerard Kersten, Directeur RVE West, telefoonnummer 06-53232814 of Marieke Hamers, manager Uden, binnen de RVE West, telefoonnummer 06-27130225.