Mondriaan zoekt een

Gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot Psychotherapeut (GIOP)

Dienstverband

18 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Per 1 januari 2021 is er plaats voor een Gezondheidszorgpsycholoog in opleiding tot Psychotherapeut (GIOP), differentiatie Kinderen & Jeugdigen voor min. 18 uur per week

Inhoud opleiding tot Psychotherapeut:

Deze verkorte driejarige opleiding is bestemd voor geregistreerde gezondheidszorgpsychologen die zich willen specialiseren tot psychotherapeut. 1 januari 2021 start een nieuwe opleidingsgroep.
De opleiding bestaat uit een cursorisch programma en een praktijkdeel en beslaat een halftime (18 uur) functie. De opleiding vindt plaats in samenwerking met RINO-Zuid te Eindhoven.
De psychotherapeut richt zich op behandeling van patiënten met complexe problematiek: veelal meervoudige problematiek, persoonlijkheidsproblematiek of een combinatie van beide.
De opleiding richt zich voor ongeveer 70% op volwassenen en ouderen en voor ongeveer 30% op kinderen en jeugdigen.
In de praktijk werkt de psychotherapeut onder begeleiding van een werkbegeleider, een ervaren en gekwalificeerde collega. Daarnaast wordt binnen werktijd supervisie gevolgd bij daartoe erkende supervisoren. Een leertherapie van 50 uur is eveneens verplicht.
De praktijkopleider (mevrouw M. Lemmens, klinisch psycholoog/psychotherapeut) is verantwoordelijk voor de gehele opleidingsroute.

Functie-eisen:
  • voldoen aan de toelatingseisen voor de opleiding tot psychotherapeut o.a. een afgeronde opleiding Gezondheidszorgpsycholoog;
  • meer dan gemiddeld gekwalificeerd in het werk als professional/gezondheidszorgpsycholoog;
  • een leergierige houding, doorzettingsvermogen, initiatief, zelfstandigheid, flexibiliteit, goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheid en goede disciplinaire vaardigheid.

Wat hebben we u te bieden?
De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ. Afhankelijk van ervaring vindt inschaling plaats in FWG 65.
Indien bij een 3-jarige opleiding tot psychotherapeut K&J sprake is van een grotere aanstelling dan 0, 50 fte is er een aanvullende arbeidsovereenkomst voor de functie van GZ-psycholoog K&J.
De actuele opleidingsprijs van de RINO is te vinden op de RINO-site. Er is sprake van 100% tegemoetkoming door Mondriaan in de directe opleidingskosten, voor het volgen van het cursorische programma wordt 50% tijd vergoed en 100% reiskosten (op basis van openbaar vervoer laagste klasse).

De kosten van de praktijkbegeleiding, werkbegeleiding en supervisie zijn voor rekening van de praktijkinstelling. De vakbibliotheek stelt de verplicht aan te schaffen handboeken beschikbaar.

Heb je meer informatie nodig?
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met het Bedrijfsbureau Mondriaan Academie, tel. 088-5066395 of per e-mail Mondriaan.Academie.Bedrijfsbureau@mondriaan.eu .
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mw. drs. M. Lemmens, P-opleider Mondriaan, per e-mail (m.lemmens@mondriaan.eu ).
Op grond van de brieven vindt een voorselectie plaats waarna de selectiegesprekken gepland worden.
De geselecteerde kandidaten zullen voorgedragen worden aan RINO Zuid.

Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht voor om referenties in te winnen.

Geïnteresseerd?
Sollicitaties, voorzien van motivatie en CV, uiterlijk tot en met 9 augustus 2020 via button.

Alle correspondentie zal via mail verlopen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.