DeSeizoenen zoekt een

GHZ Begeleider, uren in overleg, Heerlen

Dienstverband

16 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Wij zijn DeSeizoenen en in onze 6 woon en werkgemeenschappen begeleiden wij zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. De Corisberg is een unieke kleinschalige woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking. De Corisberg is één van de locaties van DeSeizoenen waar mensen samen wonen, werken en leven en bestaat uit een boerderij, Hoeve Corisberg en vier woonhuizen en een woonhuis in Kerkrade.

Je voelt op de Corisberg de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet er toe, je bent van waarde en we geven de dag zin.

Voor verschillende woonhuizen zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s voor de functie

GHZ Begeleider
Wat ga je doen?
De vijf woonhuizen van de Corisberg hebben allemaal hun eigen identiteit en andere ‘kleur’. We kijken graag samen met jou op welk woonhuis je het beste tot je recht komt, afhankelijk van jouw interesse, je affiniteit en werkervaring.

Je werk bestaat op alle woonhuizen in ieder geval uit begeleidende taken zoals het bieden van duidelijkheid, zorgen voor een voorspelbaar en gestructureerd dagprogramma en een rustige en gezellige sfeer. Jij zorgt ervoor dat deze toppers elke dag genieten en groeien in het zelfredzaamheid. Je bent een ervaren Begeleider en deinst niet snel terug als het gedrag soms lastig te lezen is, maar bent vindingrijk in het omgaan met complexe en onvoorziene situaties. Afhankelijk van de woongroep ondersteun je ook bij verzorgende taken.

Het is een pré als je over enige kennis en reeds ervaring beschikt hoe om te gaan met moeilijker begrepen gedrag voortkomend uit autisme.

Wat bieden wij:
  • We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract voor minimaal 16 uur en maximaal 28 uur, afhankelijk van jouw wens.
  • Je rooster bestaat uit wisselende diensten, waarbij je jouw wensen kenbaar mag maken
  • Salaris conform CAO-GHZ FWG 40, per 1 juni a.s. tussen € 2.672,00 en € 3.606,00
  • Alles wat verder is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
  • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
  • Diensten: wisselend dienstrooster.

En natuurlijk verwelkomen wij je graag voor een meeloop dag, om kennis te maken met de bewoners en de sfeer te proeven.

Heb jij het in je?
Jij hebt een groot hart voor de bewoners en wilt hier graag vorm aan geven. We werken vanuit de visie dat elke bewoner unieke talenten en mogelijkheden heeft. Jij ziet dan ook een uitdaging in het leren kennen van onze bewoners en bent creatief in het vinden van passende activiteiten voor de bewoners binnen de bestaande dag structuur. Ervaring met autisme en NAH helpt jou hierbij.

Je weet hoe je een gezellige sfeer kunt maken en houden. Je bent pro-actief en doet graag dat stapje extra. Een geintje op z’n tijd houdt het luchtig, zowel met bewoners als met je collega’s.

Voor deze functie beschik je over een afgeronde opleiding in Zorg en Welzijn op minimaal niveau 3.

Belangrijk is dat je het leuk vindt om op verschillende woongroepen te werken, met verschillende collega’s en bewoners.

Heb je interesse?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Veronique Wijsen, tel. 06-12551363, of Monique van Wersch, tel. 06-83284855, voor meer informatie.