Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Gipsverbandmeester ( 19-132 )

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Sta jij voor kwaliteit en persoonlijk contact?

Dan ben jij onze nieuwe gipsverbandmeester!

Vacaturenummer 19-132, 32 uur per week

(andere uren in overleg mogelijk)

Wie ben jij?

Als gipsverbandmeester ben je in staat om zelfstandig (im-)mobiliserende, corrigerende of ondersteunende verbanden aan te leggen en ortheses te maken bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Vervolgens zorg je ook voor de controle en verwijdering van deze voorzieningen. Daarnaast geef je informatie, instructie en advies aan patiënt en diens familie of begeleiders. Je werkt nauw samen met de medisch specialisten van de orthopedie en chirurgie, plastische chirurgie, neurologie, revalidatie. Je denkt en werkt mee aan het verzorgen van lessen en instructies. Ook begeleid je collega's, arts-assistenten, verpleegkundigen en leerling gipsverbandmeesters tijdens hun opleiding. Natuurlijk zorg jij voor een goede administratieve afhandeling en ben je secuur in de verwerking van gegevens.

Jouw nieuwe werkplek

De gipskamer is onderdeel van de polikliniek orthopedie. De gipskamer is verantwoordelijk voor het aanleggen, controleren en verwijderen van (im)mobiliserende, corrigerende en ondersteunende voorzieningen bij patiënten met aandoeningen aan het steun- en bewegingsapparaat. Je komt een grote variatie aan patiënten tegen binnen de specialismen heelkunde, orthopedie en chirurgie. Het huidige team bestaat uit twee ervaren gipsverbandmeesters, een gipsverbandmeester in opleiding en twee poli-assistenten.

Wat vragen wij van jou?
  • Je hebt een verpleegkunde diploma (MBO of HBO) of fysiotherapie opleiding en een afgeronde vervolgopleiding tot gipsverbandmeester gevolgd aan het Erasmus MC Academie te Rotterdam
  • Je bent BIG geregistreerd
  • Je hebt een positieve houding ten aanzien van het opleiden van nieuwe collega's en verbeterprocessen op de afdeling
Je werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en de werktijden liggen tussen 8.00-17.00 uur.

Wat krijg je daarvoor terug?

We bieden je een uitdagende functie binnen onze nieuwe gipskamer. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor de duur van een jaar, met de intentie deze te verlengen bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden en goed functioneren. Je salaris wordt vastgesteld afhankelijk van je werkervaring conform de CAO Ziekenhuizen. De uren worden in overleg afgestemd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie of vrijblijvend een keer kennismaken? Bel dan met Monique Schroijen, waarnemend teamleider gipskamer, telefoonnummer 06-11749419.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Wieteke den Os, recruiter, telefoonnummer 0611380065.

Indien je aan de eisen voldoet dan ontvang je van ons een persoonlijke uitnodiging voor een gesprek.

Solliciteren kan via onderstaand sollicitatieformulier.