Talent zoekt een

Groepsbegeleider

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Gronsveld Brunssum Kerkrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Groepsbegeleiding Jeugd is regionaal ingericht. De functie  bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket.
Als groepsbegeleider bied je op een actieve, uitdagende en educatieve wijze begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten in groepsverband. Binnen de groepsbegeleiding werken we aan de hulpvragen en doelen, om op deze manier een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze Talenten.

Functie omschrijving

  • Je bereidt activiteiten voor en voert deze uit binnen de groepsbegeleiding Jeugd.
  • Je kunt samenwerken in teamverband alsook individueel.
  • Je onderhoudt contacten met ouders/opvoeders.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en verslaglegging.
  • Je biedt ondersteuning bij het opstellen, uitvoeren, evalueren, bespreken en bijstellen van de begeleidingsplannen van de Talenten. 
  • Je neemt deel aan overlegvormen, zowel intern als met externe instanties.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de locatie en de daarbij behorende huishoudelijke taken.

 

TALENT biedt oplossingsgerichte zorg en heeft de visie dat iedereen de veerkracht bezit om waardevol deel te nemen in onze samenleving.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Hierbij is vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding.

TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

Binnen de regio Parkstad, Westelijke Mijnstreek, Maastricht &Heuvelland zijn we op zoek naar een groepsbegeleider B die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. De functie bestaat uit  een uitdagend en afwisselend takenpakket. Als groepsbegeleider bied je begeleiding en ondersteuning aan onze talenten in groepsverband. Door middel van het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten werken we aan de hulpvragen en doelen om op deze manier een bijdrage te leveren in hun ontwikkeling en zelfstandigheid.

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk.

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Solliciteer! Mail je CV en motivatie naar:  peno@talentonline.nl