Talent zoekt een

Groepsbegeleider B Jeugd - Parkstad

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Kerkrade

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Sociaal Werk

Groepsbegeleiding Jeugd is regionaal ingericht. De functie  bestaat uit een uitdagend en afwisselend takenpakket.
Als groepsbegeleider biedt je op een actieve, uitdagende en educatieve wijze begeleiding en ondersteuning aan onze Talenten in groepsverband.
Binnen de groepsbegeleiding werken we aan de hulpvragen en doelen, om op deze manier een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling en de zelfredzaamheid van onze Talenten.

Functie omschrijving

  • Je bereid activiteiten voor en voert deze uit binnen de groepsbegeleiding Jeugd.
  • Je kunt samenwerken in teamverband alsook individueel.
  • Je onderhoudt contacten met ouders/opvoeders.
  • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages en verslaglegging.
  • Je biedt ondersteuning bij het opstellen, uitvoeren, evalueren, bespreken en bijstellen van de begeleidingsplannen van de Talenten. 
  • Je neemt deel aan overlegvormen, zowel intern als met externe instanties.
  • Je bent mede verantwoordelijk voor de locatie en de daarbij behorende huishoudelijke taken.

Onze missie is om vanuit authenticiteit, verantwoordelijkheid en vertrouwen kwalitatief goede zorg en begeleiding te leveren. Waarbij vakmanschap, het ‘gewoon doen’ vanuit passie en plezier de grondhouding is. TALENT biedt zorg aan jeugdigen en (jong)volwassenen in verschillende regio’s in Zuid-Limburg en Midden-Limburg.

Binnen de regio Parkstad zijn we op zoek naar een groepsbegeleider B Jeugd die ons zelf oplossende team kan komen versterken. Wij zijn op zoek naar mensen die hun talent willen inzetten voor anderen. Je zet je in voor onze Talenten en helpt hen om krachtig en sterk in hun leven te staan. Je bent iemand die van aanpakken weet, actuele kennis heeft op het gebied van jeugdzorg en die vanuit de oplossingsgerichte methodiek zich focust op de talenten, kansen en mogelijkheden van jeugdigen en hun gezinnen. Je hebt oog voor eigen regie en bevorderen van de zelfredzaamheid. Je bent iemand die zich comfortabel voelt om zelfstandig onderweg te zijn en weet ook je team op te zoeken wanneer dit nodig is om expertise te delen. En natuurlijk ook om succeservaringen te delen en omdat je graag onderdeel bent van het team!

Bij Talent krijg je ruimte om je te ontwikkelen, je hebt veel regie over je eigen werk en werkt samen met je team aan het bieden van goede zorg. Je kunt je expertise en talenten optimaal inzetten en kunt plezier beleven in je werk. Ben jij op zoek naar een uitdagende werkplek met leuke collega’s en wil je meegroeien in onze dynamische en innovatieve organisatie dan zoeken wij jou!

Solliciteer! Mail je CV en motivatie naar:  peno@talentonline.nl