Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Flex - Maasveld Maastricht

Dienstverband

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Haal jij energie uit het helpen van cliënten met een verstandelijke beperking en wil jij echt het verschil maken? Hou je van een pittige uitdaging en kun je snel uitschakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie
Als groepsbegeleider flex ben je flexibel. Want jij staat, waar gaten vallen. Je bent soms misschien een nieuw gezicht, maar door jouw kennis en ervaring weet je wat cliënten nodig hebben, ook als je ze minder goed kent. En dat maakt jou waardevol. Voor onze bewoners én voor je collega's. Je bent primair verantwoordelijk voor de zorg aan en begeleiding van onze bewoners.

Je wordt ingezet binnen diverse afdelingen en buitenwoningen van Maasveld, waar de nadruk ligt op verzorging en verpleging. Dit betekent voor jou méér afwisseling in je werk. Geen dag is hetzelfde en dat brengt iedere dag opnieuw uitdagingen met zich mee. Je beschikt dan ook over een goed aanpassingsvermogen.

Grotendeels kun je zelf je diensten bepalen. Je bepaalt wanneer en hoeveel uren je beschikbaar bent. Vanuit het roosterbureau wordt je dan ingepland. Dit geeft je de vrijheid om je dagen zo in te richten dat werk en privé in balans zijn en goed op elkaar aansluiten.

Maasveld
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Wat bieden wij
Wij bieden je een uitdagende baan in een professionele organisatie aan. Kwaliteit van zorg en ontwikkeling van medewerkers staan bij Maasveld hoog in het vaandel.
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. FWG 40 is dit minimaal € 2.617,- en maximaal € 3.535,- bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden:ORT, eindejaarsuitkering (8,33%), een collectieve zorgverzekering, ruime pensioenregeling en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren (min 20 - max 34) in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk & privé, vitaal & gezond en je loopbaan.

Wat vragen wij van jou?
Door jouw oplettende blik zie je wat er op de groep gebeurt en lees je het complexe gedrag van de cliënten. Jij weet precies wat je moet doen in een omgeving die iedere dag weer anders is.
 • Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkundige (BIG geregistreerd) of MMZ opgeleid volgens de kwalificatiestructuur niveau 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je kunt prima zelfstandig functioneren.
 • Je vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken (géén nachtdiensten).

Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Pierre van Proemeren (teamleider) via telefoonnummer 06-13662472.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren
Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.