Koraal zoekt een

Groepsbegeleider flexibele schil – Maasveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor krokusbeemd 12 op locatie Maasveld zijn we op zoek naar meerdere groepsbegeleiders. Je gaat werken in de flexibele schil waarbij je werkt op 3 groepen en eventueel een dagbestedingsruimte. Je werkt met ouder wordende cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Zij hebben behoefte aan intensieve zorg en begeleiding omdat er, naast dementie, ook steeds meer cognitieve en lichamelijke problemen voorkomen.

Vind jij het leuk om in meerdere woningen te werken? Zorg jij voor onze senioren en help je ze zo comfortabel mogelijk de dag door te komen? Misschien ben jij dan de groepsbegeleider die wij zoeken!

Over de functie & woning
De woning aan Krokusbeemd 12 bestaat uit 2 verdiepingen. Hier bevinden zich 3 woongroepen en een dagbestedingslocatie. In totaal wonen er 25 bewoners; dit zijn ouder wordende bewoners met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Als begeleider binnen de flexibele schil ben je bereid om op alle genoemde woongroepen te willen werken. Je vindt het fijn om in teamverband te werken, maar kunt ook goed zelfstandig werken.
Vanwege het ouder worden vragen de bewoners (zeer) intensieve verzorging en verpleging. Naast lichamelijke verzorging hebben zij ook behoefte aan begeleiding. Dementie en andere psychische ziektebeelden komen op deze afdeling veel voor. Daarnaast zien we ook steeds meer bewoners met cognitieve problemen wat eveneens resulteert in een intensieve zorgvraag. Kenmerkend voor deze doelgroep is het verlies van verworven vaardigheden en lichamelijke mogelijkheden.
De ondersteuning richt zich op het zolang mogelijk behouden van vaardigheden en begeleiden in hun achteruitgang om de dag zo comfortabel mogelijk door te komen.
Over de locatie
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.
Wat bieden wij?
Een afwisselende functie waarbij je op meerdere woongroepen kunt werken!
  • Een contract tot 32 uur waarbij de uren in overleg worden bepaald.
  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Inschaling conform CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van opleiding en werkervaring.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8.33%) en ORT-vergoeding.
  • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
Wat vragen wij van jou?
Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.
  • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige (BIG geregistreerd) of MMZ opgeleid volgens de kwalificatiestructuur niveau 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding
  • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
  • Je vindt het geen probleem om in wisseldiensten te werken (géén nachtdiensten).
Meer informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anouk de Vijlder (Teamleider) via telefoonnummer 06-23982502 of avijlder@koraal.nl.
Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.
Reageren
Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief vóór 14 augustus 2022 via de sollicitatielink.