Koraal zoekt een

Groepsbegeleider - Franklinstraat - locatie Maasveld

Dienstverband

20 - 24 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Koraal zoekt voor Maasveld in Maastricht, locatie Franklinstraat, een groepsbegeleider ( 20-24 u/w) in een vast dienstverband.
Iedere dag is anders! Zoek je afwisseling, heb jij een positieve instelling, sta je stevig in je schoenen en ben je flexibel ingesteld? Dan voel jij je vast op je plek in woning aan de Franklinstraat!


Over de functie


De woning Franklin-Marconistraat bevindt zich in het Wittevrouwenveld te Maastricht, midden in de wijk en omringd met winkels.

Op de benedenverdieping van de woning is de Franklinstraat gelegen. Hier wonen 11 ouder wordende bewoners met een matige tot licht verstandelijke beperking. Bij een aantal bewoners is er tevens sprake van een lichamelijke beperking en/of medische problematiek. Bij de meeste bewoners speelt een psychiatrische achtergrond een rol.

Bewoners en medewerkers maken veel gebruik van de winkels in de buurt en dat geeft een gevoel van vrijheid. Er heerst echt het gevoel van "in de wijk wonen". Er wordt 24-uurs zorg geboden.

De bewoners worden ondersteund in hun verzorging, behandeling en daginvulling. Ze willen graag de regie over hun eigen leven en krijgen hier ook de ruimte voor. Je helpt ze bijvoorbeeld bij het halen van de boodschappen, begeleidt ze naar de arts of fysiotherapeut en ondersteunt ze in het onderhouden van sociale contacten. Gezien de kwetsbaarheid van de doelgroep is het belangrijk dat de bewoners goed gemonitord worden, zowel fysisch als psychisch. Goed rapporteren en tijdig actie ondernemen n.a.v. signalen zijn handelingen die van je verwacht worden.


Wat bieden wij?


Een leuk team met prettige sfeer, waarbij je werkt met een boeiende bewonerspopulatie!
 • Een gevarieerde baan voor 20-24 u/w met een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Inschaling volgens FWG 40 ( min €1.898 en max €2.807 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek).
 • Je werkt in wisselende diensten, dit zijn overwegend lange diensten.
 • Ingangsdatum: bij voorkeur zo spoedig mogelijk.

Wat vragen we?

 • Je beschikt over een diploma Verpleegkundige, MMZ (niveau 4), Social Work of een andere relevante opleiding.
 • Je bent klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je kunt zelfstandig werken in teamverband en bent flexibel inzetbaar.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van bewoners met psychische / psychiatrische problematieken en gaat consequent om met begeleidingsafspraken.
 • Je ontwikkelt kennis over psychiatrische ziektebeelden en psychofarmaca.

Verder….

 • Ben je een enthousiaste persoonlijkheid die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg en deze ook weet om te zetten in de praktijk.
 • Ben je iemand die creatief omgaat in het vinden van oplossingen en uitdagingen.
 • Ben je in staat in te spelen op de diversiteit van zorgvragen binnen de woning.
 • Vind je het geen probleem om in wisselende diensten te werken, ook slaapdiensten indien nodig.
 • Ben je werkzaam binnen de Franklinstraat, dan kun je ook ingezet worden binnen de Marconistraat (in hetzelfde gebouw).

Over de locatie


De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.


Overige informatie


Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marina Geurts, teammanager Maasveld, telefoonnummer 06-12157100.


Reageren


Spreekt deze functie je aan? Dan maken we graag kennis met je. Wij ontvangen graag je CV en motivatie.