Koraal zoekt een

Groepsbegeleider - locatie Maasveld - doelgroep EMB

Dienstverband

20 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Maasveld in Maastricht zoeken we een Groepsbegeleider (min. 20 u/w) voor de doelgroep EMB.

Lijkt het jou leuk om binnen één van de teams van Krokusbeemd 10 te komen werken en zie je er een uitdaging in om samen met ons onze bewoners zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse leven, reageer dan op deze vacature en wellicht word jij onze nieuwe collega!

Over de functie

Voor de woning Krokusbeemd 10 zoeken wij nieuwe collega's. Krokusbeemd 10 bestaat uit vier woongroepen voor mensen met een matig tot ernstige meervoudige beperking (EMB). De verzorging van onze bewoners neemt een belangrijke rol in binnen onze woning. Waar het stimuleren van de autonomie een gemeenschappelijk doel is dat binnen iedere woongroep wordt nagestreefd, heeft ook iedere woongroep zijn eigen aandachtsgebieden. Dit varieert van het bieden van structuur tot het in stand houden van de verworven vaardigheden. Tevens wordt er ook gekeken welke groeimogelijkheden onze bewoners hebben en proberen we hier in samenwerking met de andere disciplines binnen Maasveld zo goed mogelijk op in te spelen. Zo kunnen we iedere bewoner zo optimaal mogelijk ondersteunen en samen onze doelen bereiken.

Binnen Krokusbeemd 10 werken we aan de hand van verschillende methodieken die specifiek zijn gericht zijn op de doelgroep EMB. Ondanks dat veel van onze bewoners niet kunnen praten, communiceren ze toch allemaal op hun eigen manier. Het is dan ook van groot belang dat je als groepsbegeleider in staat bent om goed te kijken, te luisteren, te observeren en tijdig te signaleren. In het begin zal het misschien lastig zijn om de signalen op te pikken, maar naarmate je onze bewoners beter leert kennen en ook meer ervaring met onze doelgroep krijgt, wordt dit steeds gemakkelijker.


Over de locatie


Maasveld (te Maastricht) is een thuis voor mensen met een (ernstige) lichamelijke en verstandelijke beperking. Binnen Maasveld wordt niet alleen gewoond, maar wordt ook gelogeerd en er worden verschillende vormen van dagbesteding en leuke variërende vrijetijdsactiviteiten aangeboden. Maasveld is een moderne centrumlocatie in de wijk Heugem, met tevens enkele buitenwoningen verspreid door Maastricht (en omgeving).

Wat bieden wij?

Een organisatie waar Samen een van de kernwaarden is, die oog heeft voor zijn medewerkers en ontwikkelingsgericht is. We bieden volop interne cursussen en opleidingen om je kennis en kunde op peil te houden en uit te breiden.
  • Er zijn meerdere contractvormen mogelijk.
  • Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring.
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden , een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering (8,33%) en ORT-vergoeding.
Wat vragen wij van jou?

Je zoekt een leuke uitdaging, bent betrokken, zorgzaam en doortastend en kunt je goed inleven in de ander. Je bent in staat om verder te kijken dan de beperking en ziet het individu. Daarbij heb je oog voor detail en waardeer je het kleine. Je bent geduldig, stressbestendig en handelt adequaat bij calamiteiten.

Je kunt zowel zelfstandig werken als in teamverband, gaat flexibel en creatief om met nieuwe zorgvragen en zorgt voor een goede overdracht en rapportage (mondeling en schriftelijk). Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen en uitvoeren van begeleidingsplannen. Je kunt goed reflecteren en geeft constructieve feedback.

Daarnaast...
  • Ben je in het bezit van een diploma van verzorgende IG, verpleegkundige (BIG geregistreerd), een opleiding MMZ (SPW) volgens de kwalificatiestructuur niveau 3 of 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding.
Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koos Hoogstede, teammanager van Krokusbeemd 10, telefoonnummer 06-20889948.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je op reageren tot uiterlijk 16 april 2021.