Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Maasveldflex

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Haal jij energie uit het helpen van cliënten met een verstandelijke beperking en wil jij echt het verschil maken? Voor Koraal locatie Maasveld zoeken we groepsbegeleiders Maasveld Flex. Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen. Je wordt ingezet vanuit de flexibele schil. Werken in de flexibele schil betekent méér aandacht voor de cliënt en méér afwisseling in je werk omdat je op meerdere groepen ingezet kunt worden.

Zoek je een nieuwe uitdaging?!? Kom ons team versterken en help cliënten met een verstandelijke beperking hun mogelijkheden te ontdekken en benutten!Over de functie
Als Maasveldflex groepsbegeleider ben je flexibel inzetbaar binnen alle afdelingen woningen op Maasveld inclusief de buitenwoningen en dagbesteding. Incidenteel wordt je gevraagd voor nachtdienst of slaapdienst. Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groepen je ingeroosterd wordt. Je komt in een dynamische omgeving terecht waarin je jezelf kunt zijn in het contact met de cliënten en hun netwerk.

Door deze brede inzetbaarheid wordt een groot beroep gedaan op jouw kennis en ervaring en vooral flexibiliteit. De omgeving waarin je werkt is sterk wisselend want de ene dag verzorg en begeleid je bewoners met een ernstig meervoudig verstandelijke beperking en de andere dag begeleid je bewoners met onbegrepen gedrag.

Grotendeels kun je zelf je diensten bepalen. Vanuit het roosterbureau wordt je ingepland voor de laatste reserve dienst, je weet dan wel je werktijden maar niet binnen welke woning je die dag gaat ondersteunen, verzorgen en begeleiden.

Over de locatie
De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Wat bieden wij?
 • Een leuke en afwisselende baan met de mogelijkheid om veel ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen. Bekijk via deze link https://www.youtube.com/watch?v=7WGx1x62K3E&t=5s hoe het is om bij ons te werken in de gehandicaptenzorg!
 • Contract voor 28 uur per week.
 • Contract voor bepaalde- of onbepaalde tijd, dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Inschaling conform FWG 40 van de CAO Gehandicaptenzorg: vanaf juni is dit minimaal €2025 en maximaal €2993 bruto/maand op basis van 36 u/w.
 • ORT, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Meer informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden binnen Koraal tref je aan via de bijgevoegde link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken een enthousiaste collega die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking. Je vind het een uitdaging om in een nieuwe omgeving van een huis en thuis te maken. Onze cliënt staat centraal en daar pas je je werkzaamheden op aan!
 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG of verpleegkundige (BIG geregistreerd), een opleiding MMZ volgens de kwalificatiestructuur niveau 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding.
 • Je bent BIG- geregistreerd.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig.
 • Je verricht risicovolle en verpleegtechnische handelingen
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je kunt een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitvoeren van begeleidingsplannen.
Verder….
 • Je draagt zorg voor een goede overdracht en rapporteert (mondeling en schriftelijk)
 • De uren worden per week over meerdere dagen verspreid.
 • Vind je het geen probleem om in wisseldiensten te werken (géén nachtdiensten).
Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ans Pelders, teammanager Maasvelderweg 7 en de Maasveldflex telefoonnummer 06-51985831.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je solliciteren via de volgende link: