Koraal zoekt een

Groepsbegeleider Maasveldflex – Maasveld Maastricht

Dienstverband

8 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Haal jij energie uit het helpen van cliënten met een verstandelijke beperking en wil jij echt het verschil maken? Voor Koraal locatie Maasveld zoeken we groepsbegeleiders voor ons team Maasveld Flex.

Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Je wordt ingezet vanuit de flexibele schil. Werken in de flexibele schil betekent méér aandacht voor de cliënt en méér afwisseling in je werk omdat je op meerdere groepen ingezet kunt worden. Daarnaast krijg je direct een vast dienstverband met vaste uren. Die afwisseling geeft je de kans veel kennis en ervaring op te doen die je op een vaste groep direct weer kunt toepassen.

Zoek je een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken en help cliënten met een verstandelijke beperking hun mogelijkheden te ontdekken en benutten!

Over de functie

Als Maasveldflex groepsbegeleider ben je flexibel inzetbaar binnen alle afdelingen en woningen op Maasveld inclusief de buitenwoningen en dagbesteding. Incidenteel wordt je gevraagd voor nachtdienst of slaapdienst. Afhankelijk van jouw wensen, competenties en flexibiliteit kijken we samen op welke groepen je ingeroosterd wordt. Je komt in een dynamische omgeving terecht waarin je jezelf kunt zijn in het contact met de cliënten en hun netwerk.

Door deze brede inzetbaarheid wordt een groot beroep gedaan op jouw kennis en ervaring en vooral flexibiliteit. De omgeving waarin je werkt is sterk wisselend want de ene dag verzorg en begeleid je bewoners met een ernstig meervoudig verstandelijke beperking en de andere dag begeleid je bewoners met onbegrepen gedrag.

Grotendeels kun je zelf je diensten bepalen. Vanuit het roosterbureau wordt je ingepland voor de laatste reserve dienst, je weet dan wel je werktijden maar niet binnen welke woning je die dag gaat ondersteunen, verzorgen en begeleiden.

Maasveld

De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. Meer over Maasveld vind je op onze website: https://www.koraal.nl/over-koraal/locaties/maasveld

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarbij je op meerdere woongroepen kunt werken!

Wat bieden wij jou?
 • Salaris: conform CAO Gehandicaptenzorg: Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring. Conform CAO Gehandicaptenzorg; FWG 35 is dit minimaal 2.110 en maximaal € 3.009 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek ,FWG 40 is dit minimaal €2.236 en maximaal €3.154 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring. Voor FWG 45 is dit minimaal €2.381 en maximaal €3.352 bruto gebaseerd op een 36-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Contract voor onbepaalde tijd: Je komt direct in dienst bij Koraal en krijgt een contract waarbij het aantal uren in overleg met jou wordt vastgelegd.
 • Contract diverse contractvormen van 8 - 32 uur per week.
 • Een leuk team: een enthousiast team met een prettige werksfeer. Ze kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 • Inwerkprogramma: een buddyprogramma om je goed in te werken.
 • Kennis: persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk, dus er zijn volop scholingsmogelijkheden om je te blijven ontwikkelen. Er is ruimte voor eigen inbreng.
 • Kansen: De mogelijkheden zijn enorm. De verschillende problematieken maakt dat je veel bijleert en voldoende bagage in je rugzak kan stoppen voor je verdere carrière. Je leert over verschillende problematieken en hoe je hier mee om kan gaan.
 • Op ons online platform voor medewerkers Koraal Vitaal vind je informatie over werkomstandigheden, balans werk&privé, vitaal&gezond en je loopbaan.
Wat vragen wij van jou?

Met jouw positieve en creatieve aanpak onderzoek je samen met je collega's waar de krachten en mogelijkheden van bewoners liggen. Ook heb je het talent om je in hun belevingswereld te verplaatsen om de boodschap achter het gedrag te achterhalen.
 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG, Verpleegkundige (BIG geregistreerd) of MMZ opgeleid volgens de kwalificatiestructuur niveau 4, Social Work of een andere verwante HBO opleiding
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je vindt het geen probleem om in wisseldiensten te werken (géén nachtdiensten).
Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Koos Hoogstede (teamleider) via telefoonnummer: 06-20889948.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Reageren

Heb je belangstelling voor deze vacature? Reageer dan snel en stuur ons je cv en motivatiebrief via de sollicitatielink.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang bij de invulling van de vacatures.