Koraal zoekt een

Groepsbegeleider MVB/EVB - Maasveld - Maastricht

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Voor Koraal-locatie Maasveld zoeken we een Begeleider voor cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en lichte gedragsproblematieken.


Over de functie


Als Begeleider heb je een spilfunctie verdeeld over 3 naast elkaar gelegen woningen: Maasvelderweg 30a, 34a en 38a. Deze woningen liggen aan de randweg van Maasveld. De bewoners hebben een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Het accent ligt op verzorging, begeleiding en het bieden van een gezellige, huiselijke sfeer.

De bewoners hebben behoefte aan ondersteuning en begeleiding ten aanzien van het in stand houden van vaardigheden en de achteruitgang hierin. Zorgen voor een veilige en sfeervolle woonomgeving is een belangrijk onderdeel van jouw taken. Tevens is er veel behoefte aan structuur en duidelijke afspraken. Op de diverse groepen is er een lichte vorm van gedragsproblematiek.


Over de locatie


De Koraal-locatie Maasveld in Maastricht is, naast St. Anna en Op de Bies, een van de drie locaties voor verstandelijk gehandicapten zorg (VG) van Koraal in Limburg. De drie organisaties hebben elk een moderne centrumlocatie en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden.


Wat bieden wij?


Een leuke en boeiende baan in een ervaren en enthousiast team waarbij je ervaring kunt opdoen met de doelgroep. We bieden volop ontwikkelmogelijkheden!
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het gaat om een functie voor 24 uur.
 • Inschaling van de functies vindt plaats aan de hand van opleiding/opleidingsniveau en werkervaring.
 • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden (https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden ), een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding.
 • Ingangsdatum zo spoedig mogelijk.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent in het bezit van een diploma Verzorgende IG of Verpleegkundige (BIG geregistreerd), MMZ niveau 3 of 4, HBO Social Work of een andere verwante HBO opleiding.
 • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Je bent flexibel hebt geduld, doorzettingsvermogen en je bent stressbestendig.
 • Je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.
 • Je kunt een bijdrage leveren aan het ontwikkelen en uitvoeren van begeleidingsplannen.
Verder….
 • Ben je een enthousiaste persoonlijkheid die open staat voor nieuwe ontwikkelingen binnen de zorg voor mensen met een (ernstige) meervoudige en/of verstandelijke beperking.
 • Vind je het een uitdaging om in een nieuwe omgeving van een huis een thuis te maken.
 • Stel je de cliënt centraal en pas je je werkzaamheden daarbij aan.
 • De uren worden per week over meerdere dagen verspreid.
 • Vind je het geen probleem om in wisseldiensten te werken (géén nachtdiensten).
Voor het werken bij Maasveld is een verklaring omtrent gedrag (VOG) een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bruni Graus (teammanager) via 06 -511 83 594.

Spreekt deze functie je aan, reageer dan snel! Upload je CV en motivatie. Wij nemen snel contact met je op.