Mutsaersstichting zoekt een

Groepsleider dagbehandeling

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venray

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord.  Actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en  ruime ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

 

Ten behoeve van de dagbehandelingsgroep (0-4 jaar) in Venray, zijn wij per direct op zoek naar een:

Groepsleider
(24 - 32 uur per week)


Wat ga je doen?
Als groepsleider binnen de deeltijdbehandeling behandel, begeleid en verzorg je cliënten met een chronische psychiatrische problematiek, gedragsproblemen en/of een ontwikkelingsstoornis, op diverse gebieden: lichamelijk, mentaal en sociaal-emotioneel. De leeftijd van de cliënten op de groep die je behandelt en begeleidt varieert van 0 tot en met 4 jaar, naast het gezinssysteem waarin ze opgroeien.  Je draagt zorg voor de dagelijkse verzorging van de client en werkt doelgericht aan de behandeldoelen van de client vanuit de Infant Mental Health visie. Tevens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een individueel begeleidingsplan en voert (evaluatie) gesprekken met cliënten, hun ouder(s) en verzorgers en eventueel andere betrokkenen en zorgt voor verslaglegging. Daarnaast ben je in staat dagelijkse problemen zelfstandig op te lossen, initiatief te tonen waar nodig en heb je oog voor de ouder-kind interactie. Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol begeleidingstraject.

Spreekt jou dit aan?  Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!


Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met hart voor het jonge kind! Iemand die de waarde ziet van kleine successen en kan anticiperen op complexe vraagstukken.
Jij biedt de kinderen de veiligheid, duidelijkheid, structuur en de consequentheid om vanuit daar samen met de ouders te werken aan de doelen en ziet ze daardoor groeien.
Je bent iemand die de kwaliteit goed bewaakt en zelfstandig kan werken, maar ook nauwkeurig is en overzicht houdt wanneer de regels veranderen. We zijn op zoek een aanpakker, die stressbestendig is en initiatief neemt. Doelgericht, oplossingsgericht en een harde werker die zich niet snel uit het veld laat slaan door het gedrag van de doelgroep.

Verder vragen wij:

  • Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde relevante Mbo-opleiding op niveau 4.
  • Affiniteit met het jonge kind en (bij voorkeur) ervaring in het werken binnen de complexe kinder- en jeugdpsychiatrie en/of jeugdhulpverlening.
  • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.


Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 40. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  


Meer informatie of direct solliciteren?  
Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Ingeborg Schoenmakers, teamcoördinator (06-821 696 59).
Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer  23-17.