Mutsaersstichting zoekt een

Groepsleider dagbehandeling oranje groep

Dienstverband

24-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord.  Actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en  ruime ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.

Voor de dagbehandeling Oranje Groep (12-17 jaar) in Venlo, zijn wij per direct op zoek naar een:

Groepsleider
(24-32 uur per week)


Wat ga je doen?
Als Groepsleider binnen de dagbehandeling begeleid en behandel je cliënten met een chronische psychiatrische problematiek, gedragsproblemen en/of een ontwikkelingsstoornis. De leeftijd van de cliënten op de Oranje Groep waarvoor deze vacature uitstaat varieert van 12 tot en met 17 jaar.  Je draagt zorg voor het uitvoeren van de specifieke doelen voor de dagbehandeling zoals opgenomen in het hulpverleningsplan en maakt onderdeel uit van een vaak bredere behandeling binnen de Mutsaersstichting. Je voert (evaluatie) gesprekken met cliënten en hun ouder(s)/verzorgers en zorgt voor verslaglegging. Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol begeleidingstraject.

Spreekt jou dit aan?  Dan zijn wij ontzettend benieuwd naar jou!


Wie zoeken wij?
Wij zoeken iemand met hart voor de jeugd! Iemand die de waarde ziet van kleine successen en kan anticiperen op complexe vraagstukken. Wij zoeken een teamplayer, die samen met de collega’s van Oranje, de jeugdigen de veiligheid kan bieden die ze missen, waardoor ruimte ontstaat voor groei.
Iemand die de kwaliteit goed bewaakt en zelfstandig kan werken. We zijn op zoek naar iemand met goede communicatieve vaardigheden, die kan aanpakken, die stressbestendig is en initiatief neemt. Doelgericht, oplossingsgericht en een harde werker die zich niet snel uit het veld laat slaan door het gedrag van de doelgroep.

Verder vragen wij:

  • Wij zijn op zoek naar een collega met een afgeronde relevante MBO-opleiding op niveau 4.
  • Affiniteit en (bij voorkeur) ervaring in het werken binnen de complexe kinder- en jeugdpsychiatrie en/of jeugdhulpverlening.
  • Bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag.


Wat kan je van ons verwachten? 
Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de cao Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). De functie is ingedeeld in functiegroep 40. Daarnaast biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  


Meer informatie of direct solliciteren?  
Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Ingeborg Schoenmakers, teamcoördinator (06-821 696 59).
Direct solliciteren? Stuur jouw sollicitatie naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl, onder vermelding van vacaturenummer 23-18.