Mutsaersstichting zoekt een

Groepsleider dagbesteding

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Jeugdzorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en hun verzorgers met een intensieve behandelvraag, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord en actief op de  gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.  

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op www.mutsaersstichting.nl.  

De Mutsaersstichting vormt voor werknemers een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ervaring  in te zetten.  We stimuleren  lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling  door  je  gebruik  te laten  maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden.  

Ten behoeve van de Dagbesteding zijn wij op zoek naar een collega voor de functie van:  

Groepsleider Dagbesteding  
24-32 uur per week  

Wat ga je doen?  

Het hebben van een dag invulling vormt een belangrijk onderdeel van de behandeling van onze cliënten. Als groepsleiding van de dagbesteding ben je bezig met het motiveren, activeren en eventueel schoolrijp maken van de jongeren binnen onze organisatie, in de leeftijd van ongeveer 7 tot 18 jaar. Binnen de dagbesteding hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van talenten en vergroten van competenties. Dit alles heeft een positieve invloed op het zelfbeeld en zal ervoor zorgen dat het kind zich nuttig voelt, gewaardeerd wordt, afleiding vindt, structuur krijgt en sociale contacten heeft of hiermee kan oefenen.

Binnen de dagbesteding wordt een divers scala aan activiteiten aangeboden waarin de jongeren de ruimte hebben om hun eigen talenten en competenties in te zetten. Het is van belang dat je als groepsleider van de dagbesteding een kind in zijn kracht weet te zetten en kijkt naar mogelijkheden en kansen. Je gaat je richten op het ontwikkelen van vaardigheden van de kinderen en jongeren, zodat zij weer deel kunnen nemen aan school/stage en (passend aan de mogelijkheden van het kind) aan de maatschappij.  

Wie zoeken wij?  

Een sterke persoonlijkheid met een relevante afgeronde MBO of HBO opleiding die enthousiast, sportief en creatief is in denken en doen. Het is een pré enkele jaren werkervaring te hebben in de jeugdhulpverlening dan wel geestelijke gezondheidszorg. Een SKJ registratie is een pré. Het lukt jou om jeugdigen te activeren en te motiveren, contact en verbinding te maken met jeugdigen en hen te begeleiden in de dagstructuur. Je bent creatief en kunt activiteiten organiseren en voorbereiden. Je neemt verantwoordelijkheden en je bent een ondernemend type. Je kunt zelfstandig, maar ook goed in een team functioneren. Bij indiensttreding vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)  

Wat kan je van ons verwachten?  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig aan de CAO Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ).  

Wij hechten veel waarde aan het blijven ontwikkelen van onze medewerkers en bieden daarom volop (interne) opleidingsmogelijkheden. Daarnaast een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor eigen ideeën en initiatief. 

Ook biedt de Mutsaersstichting een flexibel pakket aan arbeidsvoorwaarden met een eindejaarsuitkering, collectieve ziektekostenverzekering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.  

Wil je meer weten?  

Ben je enthousiast en wil je meer weten over deze functie én onze organisatie dan kun je contact opnemen met Jody Vinken (telefoonnummer: 06-15687697).  

Meteen solliciteren?  

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan de gestelde eisen, stuur dan jouw motivatie en Curriculum Vitae, onder vermelding van vacaturenummer 22-28 naar sollicitatie@mutsaersstichting.nl.