Koraal zoekt een

Groepsleider - Gastenhof (diverse contractvormen)

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg
Gastenhof zoekt een groepsleider die in een verblijfssetting jongeren van 12 tot 18 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleiden en behandelen.


Over de functie


Gastenhof zoekt een groepsleider die in een verblijfssetting jongeren van 12 tot 18 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleiden en behandelen. Als groepsleider ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige sfeer waarbij de ontwikkeling van de jongeren voorop staat. Het doel is om samen met de jongeren toe te werken naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan, dit doe je op basis van een individueel behandelplan. Daarnaast werk je samen met de jeugdige aan het verbeteren en/of oplossen van gedragsproblemen. Je ontvangt hiërarchische leiding van de teammanager en ontvangt functionele leiding van de bij de behandeling betrokken specialisten, artsen en gedragswetenschappers.

Over de locatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek, psychiatrisch problemen en systemische problemen. De jongeren zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.


Wat bieden wij?

  • Een dienstverband vooralsnog voor de duur van één 1 jaar met vooruitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Dit conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 (min €2.085 en max €3.189 bruto/maand bij 36 uur, afhankelijk van relevante werkervaring).
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma SPH, Pedagogiek, Social Work of HBO-V.
  • Je bent in bezit van een SKJ-registratie of in staat deze te verwerven.
  • Je hebt ervaring in het werken met jeugdigen met een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek en systeem problematiek.
  • Je kunt daadkrachtig optreden bij conflicten.
  • Je hebt geen probleem met onregelmatige diensten.
  • Je bent een teamplayer en bent in staat regie te nemen over je eigen handelen.
Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Eva van Houtem, teammanager, via het telefoonnummer 06-82930279. Of met de afdeling P&O van Regio Maastricht/Heuvelland/Westelijke Mijnstreek, locatie Maasveld via het telefoonnummer 043-3568714.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie vóór 24 september a.s.