Koraal zoekt een

Groepsleider - Gastenhof - locatie Naschoolse Dagbehandeling in Bunde

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Jeugdzorg
Voor de Naschoolse Dagbehandeling in Bunde - een locatie van Gastenhof - zoeken we een Groepsleider.


Naschoolse Dagbehandeling


De schakel tussen school en thuis, een aanvulling om de dag meer structuur en duidelijkheid te geven waardoor het thuis wel weer goed gaat of goed blijft gaan.
Bij de Naschoolse Dagbehandeling zorgen we er samen voor dat de dag een duidelijke indeling heeft, dat jongeren eigen keuzes gaan maken, leren om goed om te gaan met anderen en zich aan de afspraken te houden en vooral dat jongeren op hun eigen manier weer verder kunnen in de toekomst!


Over de functie


Gastenhof zoekt een Groepsleider die in een Naschoolse Dagbehandeling jongeren van 8 tot 13 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleiden en behandelen. Als Groepsleider ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige sfeer waarbij de ontwikkeling van de jongeren voorop staat. Je gaat werken aan hun doelen, dit doe je op basis van een individueel behandelplan. Je werkt samen met de jeugdige aan het verbeteren en/of oplossen van gedragsproblemen. Je ontvangt hiërarchische leiding van de teamleider en ontvangt functionele leiding van de bij de behandeling betrokken specialisten, artsen en gedragswetenschappers.

Over de locatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek, psychiatrisch problemen en systemische problemen. De jongeren die behandeld worden op de verschillende Gastenhof locaties zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie, in een (naschoolse) dagbehandeling of via de polikliniek.


Wat bieden wij?

  • Een dienstverband vooralsnog voor de duur van één 1 jaar met vooruitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Dit conform CAO Gehandicaptenzorg FWG 45 (min €2.016 en max €3.084 bruto/maand bij 36 uur, afhankelijk van relevante werkervaring).
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering, eindejaarsuitkering en ORT-vergoeding

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent in het bezit van een diploma SPH, Pedagogiek, Social Work of HBO-V.
  • Je bent in bezit van een SKJ-registratie of in staat deze te verwerven.
  • Je hebt met name affiniteit met het werken met kinderen in basisschoolleeftijd.
  • Je hebt ervaring in het werken met jeugdigen met een verstandelijke beperking, gedragsproblematiek, psychiatrische problematiek en systeem problematiek.
  • Je kunt daadkrachtig optreden bij conflicten
  • Je hebt geen probleem met onregelmatige diensten
  • Je bent een teamplayer en bent in staat regie te nemen over je eigen handelen.
Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.


Meer informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ric Schrijvers, teamleider, via 06-30714407. Of met de afdeling P&O van Regio Maastricht/Heuvelland/ Westelijke Mijnstreek, locatie Maasveld via het telefoonnummer 043-3568714.


Reageren


Heb je belangstelling voor deze vacature? Dan kun je vóór 26 september 2020 je CV en motivatie sturen.