Koraal zoekt een

Groepsleider - Gastenhof - Naschoolse Dagbehandeling

Dienstverband

13,5 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Gastenhof in Simpelveld is op zoek naar een Groepsleider voor de Naschoolse Dagbehandeling in Simpelveld (13,5 u/w). Meer uren zijn mogelijk in combinatie met de Flex van Gastenhof.

In deze groep van LVB-jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud met ernstige gedragsproblematiek, heb jij een belangrijke rol. Je biedt duidelijke kaders, luistert en wilt het verschil maken voor deze jongeren.


Over de functie

Gastenhof zoekt een Groepsleider die in een naschoolse dagbehandeling kinderen van 6 tot 18 jaar met psychische- en gedragsproblemen begeleidt. Dagelijks zijn er ongeveer 9 kinderen en 2 Groepsleiders. De kinderen wonen nog thuis en worden na school (speciaal onderwijs) opgevangen bij de naschoolse dagbehandeling. Op basis van een individueel behandelplan wordt er spelenderwijs gewerkt aan de doelen. De dag wordt afgesloten met een warme maaltijd waarna de kinderen weer naar huis worden gebracht. Als groepsleider op deze plek ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige sfeer waarbij de ontwikkeling van de jongeren voorop staat.

De werktijden zijn van ong. 14.00 uur tot 19.00 uur.

De werkdagen voor deze vacature zijn ma-woe-vrij waarbij de werkuren op woensdag in de middag zijn.

Je ontvangt hiërarchische leiding van de teamleider en ontvangt functionele leiding van de bij de behandeling betrokken specialisten, artsen en gedragswetenschappers.

Wil je meer informatie over de functie? Kijk dan eens hier https://www.youtube.com/watch?v=_JXYjebadAk


Over de locatie


Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met complexe gedragsproblematiek en/of een psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.


Wat bieden wij?


Een afwisselende functie waarin je wordt uitgedaagd op kennis en ervaring en je veel verantwoordelijkheid krijgt. Opleiden vinden we belangrijk, er zijn dan ook diverse ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere ten behoeve van de SKJ.
  • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.085 en max €3.189 bruto/mnd (op basis van 36 u/w).
  • Voor verdere informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden verwijzen wij jou naar deze link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden
  • We bieden je een jaarcontract met de intentie tot een vaste overeenkomst.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een enthousiaste, actieve en betrokken groepsleider, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je kunt de zorgvraag van de gezinnen vertalen in een zorgplan en weet deze vorm te geven in de behandeling. Je hebt een groot doorzettingsvermogen en bent flexibel en stressbestendig. Je houdt ervan te improviseren en kunt goed overweg met je teamgenoten, maar ook goed zelfstandig functioneren.
  • Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie is een vereiste. Ben je in het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou gaan onderzoeken hoe dat geregeld kan worden.
  • Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan bieden we je de functie van Junior Groepsleider aan, inclusief de daarbij behorende salarisindeling (FWG 40). Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de HBO functie kunt toegroeien inclusief een traject richting SKJ registratie.

Informatie


Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Adinda Scheren (Senior teamleider) via het telefoonnummer 06 - 2298 7625.

Voor het werken bij Koraal is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal derhalve door ons een referentie worden opgevraagd.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern vacant gesteld. Interne kandidaten hebben, mits zij aan de functie-eisen voldoen én bij gebleken geschiktheid, voorrang ten opzichte van externe kandidaten.


Reageren


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag ons team komen versterken? Vertel ons dan waarom jij voor ons de geschikte kandidaat bent! We ontvangen graag je CV en motivatie vóór 5 mei a.s. via het sollicitatieformulier.