Koraal zoekt een

Groepsleider Naschoolse Dagbehandeling Rootz+ bij JENS

Dienstverband

10 - 20 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg
Wij zijn op zoek naar enthousiaste Groepsbegeleiders voor de Naschoolse Behandelgroep Link. In deze groep van LVB-jongeren tussen de 6 en 18 jaar oud met ernstige gedragsproblematiek, heb jij een belangrijke rol. Jij wil als begeleider het verschil maken voor deze jongeren.

Er zijn diverse deeltijdpercentages mogelijk (10-20 uur per week)

Over de functie
Rootz+ is een product van JENS en richt zich op behandeling aan jeugdigen tussen de 4 – 18 jaar die vanwege een stoornis of beperking nu nog niet kunnen profiteren van activiteitenaanbod voorliggend veld of reguliere vrijetijdsaanbod. Binnen een gestructureerd dagprogramma bied je behandeling aan max. 8 cliënten. Als groepsleider ben je samen met de jongeren, aan de hand van doelen, aan het werk om inzicht te verwerven of vaardigheden aan te leren. Doelen zijn gericht op o.a. verder ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en emotieregulatie. Als persoonlijk begeleider onderhoud je nauw contact met scholen, ouders/verzorgers, instanties en andere disciplines die betrokken zijn binnen de behandeling van de cliënt om deze zo goed mogelijk vorm te geven en de jongeren de hulp te bieden die hij nodig heeft.

Daarnaast is er de mogelijkheid om het werk in de groep te combineren met een ambulante functie, om de jongere en het gezin ook in de thuissituatie te kunnen ondersteunen.

Wie ben jij?
Je bent een bevlogen, actieve en betrokken professional die van afwisselende werkzaamheden houdt en die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je kunt integraal samenwerken en weet hierin krachten te bundelen en daardoor gebruik te maken van elkaars kwaliteiten.
  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding
  • Je hebt bij voorkeur ervaring als groeps- en ambulant begeleider.
  • Je hebt ervaring met de LVB+ doelgroep.
  • Je bent SKJ geregistreerd of je voldoet aan de voorwaarden om je SKJ-registratie snel geregeld te hebben.
  • Je bezit een gezonde dosis humor, verantwoordelijkheidsgevoel, staat stevig in je schoenen, je bent flexibel, je kunt zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.

De werktijden zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 uur tot 18.30 uur en op woensdag van 12.00 uur tot 17.00 uur. Daarnaast plan je zelf nog je persoonlijk begeleiderschap taken in.

Wat bieden wij?
Laten we vooropstellen dat we jou de kans bieden om mede vorm te geven aan de jeugdzorg volgens de missie van JENS: ‘Samen jong en sterk opgroeien!’. We geloven in de gezamenlijke verantwoordelijkheid om onze jongeren veilig en gezond te laten opgroeien, zodat zij hun talenten kunnen ontwikkelen voor een fijne stabiele toekomst.

Medewerkers die voor JENS gaan werken worden, onder andere op basis van kennis en ervaring, in dienst genomen bij één van de zeven moederorganisaties. Dit op basis van de procedures, (arbeids)voorwaarden en afspraken die gelden binnen de betreffende moederorganisatie.

Durf jij de uitdaging aan?
Wil je eerst meer weten over JENS? Kijk dan op onze website.

Klik hiervoor meer informatie over Koraal.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kiki Ruers via 06-12933392

Reageren
Stuur je schriftelijke sollicitatie met motivatie en CV naar: hr@jenshelpt.nl onder vermelding van de vacaturetitel. Reageren kan tot 6 oktober 2023.