Mutsaersstichting zoekt een

Groepsleider t.b.v. de Kliniek

Dienstverband

8-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

De Mutsaersstichting biedt geïndiceerde hulp en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen en jongeren die een intensieve behandeling nodig hebben, evenals maatschappelijke opvang en begeleiding aan vrouwen en kinderen. We zijn compleet in jeugdzorg, in de breedste zin van het woord. Actief op de gebieden jeugdhulpverlening én GGZ én welzijn én onderwijs.

Je komt werken in een dynamische omgeving die je uitdaagt om je kennis, vaardigheden en ruime ervaring in te zetten. We stimuleren lef en ondernemerschap en geven ruimte aan je eigen ontwikkeling door je gebruik te laten maken van een uitgebreid netwerk van professionals en opleidingsmogelijkheden. Op dit moment zoeken we oproepkrachten die de teams binnen de kliniek komen versterken.

Functieomschrijving

Als groepsleider begeleidt en verzorg je intensief kinderen en jeugdigen en hun cliëntsysteem. Je draagt zorg voor het opstellen van een individueel behandelplan. Daarnaast ben je in staat dagelijkse problemen zelfstandig op te lossen en initiatief te tonen. Wij werken vanuit de visie 1 kind 1 plan waarbij de cliënt en zijn sociaal netwerk onlosmakelijk onderdeel uitmaken van een succesvol behandeltraject.

Wij vragen

Een sterke persoonlijkheid met een relevante HBO opleiding. Je hebt werkervaring in de jeugdhulpverlening, dan wel geestelijke gezondheidszorg. Je beschikt over een professionele beroepshouding en bent in staat je eigen functioneren en dat van anderen kritisch te beoordelen. Daarnaast vind je het prettig om in een ambitieuze, lerende en veranderende organisatie te werken.

Dienstverband

In eerste instantie is het voor bepaalde tijd (met uitzicht op onbepaalde tijd) waarbij we minimaal
8 uur per week (met mogelijke ophoging naar 36 uur) gebruik willen maken van je expertise.

Werktijden

Onregelmatig

Salaris

Conform cao GGZ

Aanvullende informatie

Ten behoeve van de kliniek, zijn wij doorlopend op zoek naar groepsleiders die 8 tot 36 uur per week op oproepbasis beschikbaar zijn. Ben jij, of ken jij diegene met een sterke persoonlijkheid en relevante HBO opleiding? Bekijk, en/of deel, deze vacature en reageer!