Koraal zoekt een

Groepsleiders Flexpool - Gastenhof - locatie Simpelveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Jeugdzorg

Gastenhof zoekt voor de locatie in Simpelveld Groepsleiders voor de Flexpool (diverse deeltijdpercentages mogelijk).

Over de functie

Als groepsleider ben je de spil in het team voor een aantal aan jouw zorg toebedeelde licht verstandelijk beperkte jeugdigen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblematiek. Je geeft op basis van een individueel behandelplan, samen met de Hoofdbehandelaar op methodische wijze vorm aan de behandeling gericht op het verbeteren/oplossen van de gedragsproblematiek.

Er wordt tevens samen met het gehele team zorg gedragen voor een zo optimaal mogelijk behandelklimaat binnen de setting. Je onderhoudt de benodigde interne en externe contacten en draagt zorg voor een goede vastlegging van de behandeling in het Elektronisch Cliëntdossier (ECD).

Je ontvangt hiërarchische leiding van de teamleider en functioneel van de bij de behandeling betrokken gedragswetenschappers, specialisten en artsen.

Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden.
  • Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen (tevens ten behoeve van je SKJ-registratie).
  • Je krijgt een contract voor bepaalde tijd van een jaar met de mogelijkheid, bij gebleken geschiktheid, dit om te zetten in een contract voor onbepaalde tijd)
  • Je salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg, functieschaal 45 minimaal € 2.016,-- en maximaal € 3.084,- bruto per maand. (Op basis van 36 uur per week.)
  • Voor verdere informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden verwijzen wij jou naar deze link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden

    Wat vragen wij van jou?

Je bent een enthousiaste, actieve en betrokken groepsleider, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je kunt de zorgvraag van de jeugdige vertalen in een zorgplan en weet deze vorm te geven in de behandeling. Je hebt een groot doorzettingsvermogen en bent flexibel en stressbestendig. Je houdt ervan te improviseren en kunt goed overweg met je teamgenoten, maar ook goed zelfstandig functioneren.

Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) en een SKJ-registratie is een vereiste. Ben je in het bezit van een HBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou gaan onderzoeken hoe dat geregeld kan worden.

Mocht je op basis van je kennis en ervaring (ondanks ontbrekende registratie) in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan maken we om te kunnen starten aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register.

Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan bieden we je de functie van Junior Groepsleider aan, incl. de daarbij behorende salarisindeling (FG 40). Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de HBO functie kunt toegroeien incl. een traject richting SKJ registratie.

Over de organisatie

Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een complexe gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.

Meer informatie

V oor meer informatie kun je contact opnemen met Jossie Kellens, teammanager, tel: 06-51803754. Onze correspondentie over het verloop van de procedure versturen wij per e-mail.

Voor het werken bij Gastenhof is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Ingangsdatum in overleg.

Reageren

Heb je interesse, reageer dan nu!