Koraal zoekt een

Groepsleiders Flexpool - Gastenhof - locatie Simpelveld

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Landgraaf

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Uiteenlopende en ingewikkelde vragen van kinderen, jongeren en gezinnen komen bij Gastenhof terecht. Jij wilt er, samen met je team, voor ze zijn. Kom jij deel uitmaken van ons team in de Flexpool? Uren zijn bespreekbaar, maatwerk is mogelijk!


Over de functie


Tamara is soms onbereikbaar en onhandelbaar. Ron heeft een licht verstandelijke beperking en autisme en kan teveel prikkels niet aan. Vaak voelen deze jongeren zich onbegrepen door hun ouders.

Als medewerker van een hecht team ondersteun jij kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar met ernstige gedragsproblematiek. Je gaat samen met collega's de zorgvraag van de kinderen en jongeren vertalen en deze vormgeven in de behandeling.

Werken in de Flexpool betekent werken aan je ontwikkeling. Je wordt op verschillende groepen ingezet, werkt met verschillende collega's samen, je leert werken aan de hand van verschillende behandelmethodieken.


Over Gastenhof


Gastenhof is het orthopedagogisch behandelinstituut van Koraal in Limburg. Vanuit de drie Limburgse Koraal-regio's (Midden- en Noord-Limburg, Parkstad en Heuvelland / Maastricht / Westelijke Mijnstreek) biedt Gastenhof behandeling, zorg en ondersteuning aan jongeren met een licht verstandelijke beperking, veelal gecombineerd met een complexe gedragsproblematiek of psychiatrisch probleem. De jongeren zijn tussen 4 en 21 jaar. Behandeling vindt intramuraal plaats, in de thuissituatie of via de polikliniek.


Wat bieden wij?

  • Een leuke, afwisselende en uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden.
  • Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen (tevens ten behoeve van je SKJ-registratie). Bekijk via deze link enkele verhalen van onze medewerkers over hun drijfveren en hoe zij zich ontwikkeld hebben binnen onze organisatie.
  • Mogelijkheden voor dienstverband voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dit in onderling overleg en afhankelijk van opleiding/ervaring.
  • Je salaris is conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 45: min €2.151 en max €3.289 bruto/maand (op basis van 36 u/w).
  • Voor verdere informatie omtrent de arbeidsvoorwaarden verwijzen wij jou naar deze link: https://www.werkenbijkoraal.nl/werken-en-leren-bij/arbeidsvoorwaarden

Wat vragen wij van jou?


Je bent een enthousiaste, actieve en betrokken groepsleider, die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je kunt de zorgvraag van de jeugdige vertalen in een zorgplan en weet deze vorm te geven in de behandeling. Je hebt een groot doorzettingsvermogen en bent flexibel en stressbestendig. Je houdt ervan te improviseren.

Een afgeronde relevante HBO opleiding (Social Work of Pedagogiek) is een vereiste. Ben je in het bezit van een HBO of MBO opleiding, maar (nog) geen SKJ registratie, dan zullen we samen met jou gaan onderzoeken hoe dat geregeld kan worden.

Mocht je op basis van je kennis en ervaring (ondanks ontbrekende registratie) in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan maken we om te kunnen starten aanvullende afspraken over je inwerkprogramma, praktijkprogramma (aanvullende scholing) en supervisie. Afspraken die je op termijn kunnen ondersteunen bij registratie in het SKJ register.

Mocht je op basis van kennis en ervaring niet direct in aanmerking komen voor de aangeboden functie, dan kunnen we je de functie van Junior Groepsleider aanbieden (functieschaal 40). Aansluitend maken we afspraken hoe je naar de HBO functie kunt toegroeien inclusief een traject richting SKJ registratie.

Meer informatie

Bel of mail gerust met Jossie Kellens (Teamleider bij Gastenhof) via 06 - 51 80 37 54 of jkellens@koraal.nl

Voor het werken bij Gastenhof is een verklaring omtrent gedrag een vereiste. Tevens is bij indiensttreding een Verklaring Functioneren en Onbesproken Gedrag, afgegeven door de voormalig werkgever, een vereiste en zal door ons een referentie worden opgevraagd.

Ingangsdatum in overleg.


Interesse?


Kom eens een kijkje nemen bij Gastenhof in de regio Parkstad! Wij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn!

Direct solliciteren? Wij ontvangen graag je CV en motivatie via het sollicitatieformulier!