Confidence-Twende zoekt een

GZ Psycholoog

Dienstverband

16 - 24

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste GZ psycholoog voor ons ambulant behandelteam.

Confidence Twende biedt begeleiding voor mensen met complexe forensische GGZ problematiek in noord en midden Limburg. We zijn de samenwerking Compass GGZ aangegaan om een behandelaanbod te ontwikkelen in noord en midden Limburg.

 

Jij en Confidence Twende

Twende in samenwerking met Compass GGZ bouwt aan een multi disciplinair behandelteam voor noord en midden Limburg. Je gaat cliënten behandelen met complexe psychische kwetsbaarheid gecombineerd met verslaving in de (forensische-) psychiatrie. Je wordt verantwoordelijk voor je eigen caseload. De behandelaren werken onder jou verantwoordelijkheid. Samen met onze deelnemers stel je een integrale aanpak op begeleiding en behandeling. Op weg naar een zo normaal mogelijk leven mét of zonder verslaving. We werken herstelgericht.
 

Jij als professional

Je vindt het een uitdaging om in een nieuwe en jonge team de bakens te verzetten. We werken in Noord- en Midden-Limburg. Er  werken geen managers; we werken allemaal aan dezelfde doelstelling en gaan daarbij uit van een vak volwassenheid van iedere medewerker. We werken vanuit een trans-diagnostische behandelfilosofie vanuit de positieve psychologie. We werken met een zeker eigenzinnigheid zeker niet vanuit de institutionele logica. Bij ons staan de deelnemer en jij op de eerste plek. Naast je dagelijkse werkzaamheden vragen we je ook om je in te zetten bij de teamontwikkeling dat zich nog echt in de pioniersfase bevindt. Je bent dus een echte teamplayer en hebt een hands on mentaliteit.

Je specifieke aandacht gaat uit naar de ontwikkeling van onze (deel-) programma’s.

Ervaring met de doelgroep is een must.

 

Bel Jos van Mulken als je interesse hebt M. 06-51861425 voor een vrijblijvend gesprek; Face-to-face of Skype. Mailen mag ook jos@confidence-twende.nl