Ciro zoekt een

GZ-psycholoog

Dienstverband

uren in overleg (max. 36 uur)

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Horn

Werkvelden

Ziekenhuizen

Binnen Ciro willen we naast kennisontwikkeling, innovatie en samenwerking de best mogelijke zorg bieden aan onze patiënten met chronische long-, hartaandoeningen of slaapgerelateerde ademhalingsstoornissen. Om dit te bereiken zijn wij op zoek naar

een GZ-psycholoog die zich richt op de autonomie en participatie van de patiënt en een essentiële bijdrage levert aan de begeleiding en behandeling van onze complexe patiëntenpopulatie op psychosociaal gebied. Wetenschappelijk onderzoek staat hierbij aan de basis van onze persoonlijke en gespecialiseerde behandelingen. Immers nieuwe kennis en inzichten zorgen ervoor dat je beter grip krijgt op de variatie in het ziekteproces bij de individuele patiënt. Verder heb je een coördinerende rol met betrekking tot het optimaal functioneren van je eigen discipline.

Jouw werkplek

In de praktijk bied je voornamelijk behandeling bij klachten met betrekking tot stemming, angst, acceptatie en coping, veelal samenhangend met het ziekteproces. Behandelingen zijn hierbij kortdurend van karakter en kunnen zowel individueel worden ingezet als in groepsverband middels thema-gebonden groepen en educaties. Als GZ-psycholoog werk je voortdurend samen, zowel binnen het Psychosociaal team als met andere disciplines, maar ook met ons onderzoeksteam. Het is een werkomgeving binnen een medische setting waarin een hoge kwaliteit van allround en persoonlijke zorg wordt geleverd en waarbij wetenschappelijk bewijs een vanzelfsprekendheid is.

Jouw profiel

-Als GZ-psycholoog ben je lid van een interdisciplinair team en lever je vanuit je eigen vakgebied een essentiële bijdrage ten aanzien van het proces intake/ assessment en het proces behandeling (klinisch en niet-klinisch). Middels intakes, observaties en vakinhoudelijke diagnostiek breng je de problematiek en probleemstelling in kaart. Je formuleert een beroepsspecifieke conclusie, geeft een behandeladvies en stelt een individueel behandelplan op waarna je de behandeling en begeleiding uitvoert. Hierbij bewaak je de continuïteit en stel je zo nodig het behandelplan bij. Je stelt rapporten, respectievelijk adviezen, op en draagt zorg voor zowel een goede dossiervorming als  een goede administratieve afhandeling. Verder neem je deel aan multidisciplinaire overleggen en geef je omgangsadviezen aan medebehandelaars. Na een intensieve behandelperiode van onze patiënten onderhoud je contacten met externe deskundigen in functie van de behandeling en nazorg van de patiënt

-Als postdoc draag je op jouw vakgebied bij aan wetenschappelijk onderzoek waarbij de focus ligt op concrete resultaten op zowel de korte als lange termijn. Dit omdat de organisatie streeft naar een beleid waarin chronische ziektebeelden beter te voorspellen en uiteindelijk te voorkomen zijn. Hierbij wordt het zogenaamde P4-medicine principe (Personalized, Preventive, Predictive en Participatory) gehanteerd.

-Als Resultaat Verantwoordelijk Interdisciplinair Team (RVIT)-lid ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van jouw eigen discipline. Hierbij neem je een coachende houding aan. Je bent in staat ontwikkelingen door te vertalen en te implementeren binnen je eigen discipline. Daarnaast ben je de verbindende schakel naar andere disciplines. 

Aan welke eisen moet je voldoen?

Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog en hebt de CGT-opleiding afgerond. Bij voorkeur heb je zowel de EMDR basis- als vervolgtraining succesvol afgerond. Complexe vraagstukken zijn voor jou een uitdaging en kunt je zelfstandig dan wel in teamverband oppakken. Uiteraard ben je ook in staat de verantwoordelijkheid te dragen voor je eigen behandeltrajecten. Affiniteit met het bieden van onderwijs en educatie, evenals aantoonbare ervaring met superviseren van basispsychlogen is een pré. Als gepromoveerde psycholoog ben je in staat een bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk onderzoek. In je rol van RVIT-lid is het belangrijk dat je discipline-overstijgend kunt denken en werken. Ondernemerschap, creativiteit en flexibiliteit zijn jou hiervoor op het lijf geschreven.

Wat heeft Ciro jou te bieden

Binnen Ciro zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen van toepassing. Inschaling is afhankelijk van opleiding en/of ervaring en voor deze functie ingedeeld in functiegroep 65. Je kunt gebruik maken secundaire arbeidsvoorwaarden. Ciro heeft de intentie jou bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband aan te bieden.

Voel jij je uitgedaagd?

Reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen naar solliciteren@ciro-horn.nl. Vermeld bij het solliciteren het vacaturenummer 2020-015/GZ-psycholoog. Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact op met  Daisy Janssen op telefoonnummer 0475-587 600.