Parc Imstenrade zoekt een

GZ-psycholoog

Dienstverband

32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Thuiszorg
Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag voor onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

GZ-psycholoog

32 uur per week

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Op onze locaties Brunswijck, Wissehaege en Peppelrode zijn onze behandelgroepen werkzaam. Deze bestaan o.a. uit Specialisten Ouderengeneeskunde, artsen, psychologen, diëtisten, fysiotherapeuten, muziektherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten.

Ons team van Psychologen bestaat nu uit 5 GZ-psychologen, 1 PIOG, 4 basis psychologen en een psychologisch medewerker. Wegens het vertrek van één van onze GZ-psychologen zijn wij op zoek naar een enthousiast startende óf ervaren GZ-psycholoog die samen met ons de vakgroep in de toekomst naar een nog hoger plan gaat brengen.

Wat ga je precies doen?

Je kan werkzaam zijn binnen revalidatiecentrum Brunswijck op een afdeling gespecialiseerd in revalidatie voor een psychogeriatrische doelgroep, op stabilisatieafdelingen voor alcoholproblematiek en PG+ problematiek en daarnaast bezoek je cliënten voor behandeling aan huis vanuit de 1elijn (Basis GGZ). Behandeling vindt, afhankelijk van de cliënt en de hulpvraag, individueel of mediatief plaats. In beide gevallen is sprake van een samenwerking met verschillende disciplines en zorgteams om zo goed mogelijk zorg te dragen voor het welzijn van de patiënt. Enkele andere concrete werkzaamheden die in jouw takenpakket vallen zijn het geven van scholingen, aansluiten bij werkgroepen (bijvoorbeeld werkgroep psychiatrie, 1elijn of wet zorg en dwang). Ook begeleid je onze basispsychologen en PIOGs op een coachende manier. We verwachten van de

GZ-psycholoog dat je cliënt gericht werkt, maar ook actief meedenkt in overstijgende beleidszaken.

Mocht jij als GZ-psycholoog andere competenties hebben waar jij je liever in (door) ontwikkelt binnen deze setting, dan is bespreking van het takenpakket mogelijk.

Wat neem jij mee?

Om als GZ-psycholoog binnen Vitalis aan de slag te kunnen zijn er natuurlijk een aantal harde criteria waar je aan moet voldoen. Zo moet je uiteraard een afgeronde universitaire opleiding Psychologie hebben met een (bijna) voltooide GZ-opleiding. Net zo belangrijk vinden wij het dat je ervaring hebt met onbegrepen- en probleemgedrag en/of de complexe psychiatrie en dat je een groot hart voor ouderen hebt. Onze nieuwe collega moet stevig in zijn of haar schoenen staan en het vermogen hebben om overkoepelend denken te kunnen combineren met de uitvoering.

Wat mag je van ons verwachten?
  • Je werkt in een zelfsturende vakgroep binnen een informele organisatie
  • Jouw input telt écht en je hebt ruimte om te pionieren
  • Een baan bij een werkgever met 22 zorglocaties verspreid over Eindhoven die bovendien in de top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen van Nederlandstaat
  • Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis academie of extern naar gelang jouw ontwikkelwensen
  • Deze functie is ingeschaald in FWG 65 (min. 3.818,87 max. € 5.752,21 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% (13emaand)
  • Laptop en telefoon van de zaak
Bouw je met ons mee?

Dan drinken wij graag een kop koffie met je! We ontvangen jouw reactie via onze Solliciteer direct-knop. Ben je enthousiast over deze functie, maar heb je nog vragen? Bel of app mij, Bianca van de Camp, dan gerust op 06-1047 5176 of stuur mij een mail via werken@vitalisgroep.nl.