Adelante zoekt een

(GZ-) Psycholoog

Dienstverband

24 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Hoensbroek Hoensbroek

Werkvelden

Eerstelijnszorg, Overige

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante Arbeid BV is gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie en re-integratie. Als betrokken partner werkt Adelante Arbeid BV samen met werkgevers en werknemers aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een gezonde arbeidssetting. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin een ieder naar vermogen participeert vanuit het motto “Haal het beste uit jezelf, dat werkt!”

Wij zijn voor Adelante Arbeid B.V. op zoek naar een

 

(GZ-) Psycholoog

24 uur per week

(meer uren in overleg)
 

 

Wat ga je doen?
Je start op onze locatie in Hoensbroek. Je multidisciplinaire team bestaat uit 22 directe collega’s waarbinnen jij zelfstandig te werk kunt gaan als (GZ-)psycholoog. Je hoofdtaak zal bestaan uit het leveren van een bijdrage aan onze interventies op het gebied van arbeidsrevalidatie en re-integratie (doelgroepen zijn o.a. chronische pijn, burn-out, covid en milde tot matige stemmings- en angstproblematiek). Het hebben van kennis van testdiagnostiek is een pré. Het uitvoeren van (neuro)psychologische diagnostiek, waaronder het voeren van intakegesprekken, interpreteren van psychodiagnostisch onderzoek en het schrijven van rapportages waarin je alle diagnostische resultaten uiteindelijk terugkoppelt en verbindt met mogelijkheden in relatie tot werk, kan mogelijk tot je takenpakket behoren. Je begeleidt de cliënten zowel individueel als in groepsverband en je werkt vanuit een zogenoemde bio-psychosociale benadering. Je geeft de cliënt handvatten bij het leren omgaan met aanwezige gezondheidsproblematiek en hebt ervaring met/interesse in CGT en ACT. Vervolgens voer je bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Naast je reguliere taken als psycholoog heb je ook een sterke affiniteit met meer overkoepelende taken. Je vindt het leuk om in- en externe contacten met o.a. bedrijfsartsen, HR functionarissen, verzuimcoördinatoren, arbeidsdeskundigen, verwijzers en opdrachtgevers te onderhouden. Je vindt het leuk om Adelante Arbeid naar buiten toe te presenteren. Verder denk je overkoepelend mee met onze organisatie en herken je de balans tussen bedrijfsvoering en kwaliteit van dienstverlening. Aanvullende taken als contactpersoon voor hogescholen, universiteiten en het participeren in ons kernteam kunnen tot je takenpakket behoren. Ook als je genoemde ervaringen niet hebt, maar jezelf en je ambities wel herkent in het profiel, nodigen we je uit om te solliciteren.

 

Wie zoeken wij?

 • Je bent een universitair geschoolde psycholoog of GZ psycholoog met affiniteit met arbeidsrevalidatie en arbeidsintegratie.
 • Vanwege de werkzaamheden op het vlak van arbeid en gezondheid heb je bij voorkeur kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van arbeid en ziekteverzuim.
 • Je hebt affiniteit met observeren, het vermogen om belangrijke informatie op te pakken uit mondelinge gesprekken en bent bekend met psychologische behandeltechnieken.
 • Je legt gemakkelijk contact en je hebt sterke communicatie- en presentatievaardigheden.
 • Je bent in staat om efficiënt te werken onder wisselende omstandigheden en tijdsdruk.
 • Je levert een constructieve bijdrage aan de samenwerking binnen het team en je bent een echte teamplayer.
 • Je komt te werken in een ambitieus team waarin een proactieve inbreng zeer gewaardeerd wordt.
 • Je kunt proactief meedenken in de breedte met en over onze organisatie. 
 • Je bent een ondernemende aanpakker die kansen ziet en kansen wil verzilveren.

 

Wie zijn wij?
Adelante Arbeid richt zich op vragen op het brede gebied van arbeid, gezondheid, preventie en verzuim. Binnen een interdisciplinair samenwerkend team wordt de verwijsvraag  vertaald naar o.a. arbeidsdiagnostiek, arbeids-re-integratie en arbeidsrevalidatie. Adelante Arbeid is in staat om ook in complexe situaties passende dienstverlening te bieden door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Adelante.
 

Wij leggen onze focus op duurzame inzetbaarheid waarbij ons uitgangspunt is; het optimaal benutten van iemands mogelijkheden op het gebied van werk. Als betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de regio Limburg denken wij graag met hen mee. Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijfsartsen, arbo diensten, UWV, werkgevers. Wij zijn een bedrijf met ambitie en stellen ons ten doel om onze dienstverlening verder uit te rollen naar nieuwe opdrachtgevers.

 

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Allereerst super collega’s met hart voor de arbeidsrevalidatie!
 • Het betreft een tijdelijk contract van 1 jaar met intentie tot verlenging.
 • Een salaris van minimaal € 3.923,- en maximaal € 5.746,- bruto per maand (FWG 60, psycholoog) of minimaal € 4.457,- en maximaal € 6.716,- bruto per maand (FWG 65, GZ-psycholoog) bij een 36-urige werkweek, volgens cao Ziekenhuizen.
 • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens cao Ziekenhuizen.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens cao Ziekenhuizen.
 • 8,33% vakantiegeld, volgens cao Ziekenhuizen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Ziekenhuizen.
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
 • Voordeling sporten via BenVitaal.
 • De mogelijkheid tot een fiets(lease)regeling.
 • Gratis parkeren op onze locatie(s).

 

Hebben wij jouw interesse gewekt?
Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 29 juli a.s. hebben ontvangen.
Solliciteer direct via de functieknop solliciteren onderaan deze pagina.

De gesprekken vinden plaats op vrijdag 9 augustus a.s. tussen 09.00 en 12.30 uur.  

 

Nog vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Vera Adriaans, GZ-psycholoog, via 045 528 30 00 voor inhoudelijke vragen. Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Demi Moermans, Corporate Recruiter, je graag via 045 528 21 98, WhatsApp 06 57 40 33 46 of vacature@adelantegroep.nl.

 

Goed om te weten!
Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

 

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.