MET ggz zoekt een

GZ-Psycholoog ADHD

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Als GZ-psycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen hun psychische klachten te overwinnen. Met jouw vakkennis, ervaring en inlevingsvermogen weet jij de juiste diagnoses te stellen en zorg je voor een passende, effectieve behandeling. Van intake tot onderzoek, diagnose en behandeling, krijg je bij MET ggz de ruimte en vrijheid om naar eigen inzicht te handelen).

Behalve over de inhoud van je vak denk je ook graag mee over hoe we ons als organisatie kunnen vernieuwen en verbeteren en draag je je steentje bij in de ontwikkeling van ons team.  Ben jij de ambitieuze, gemotiveerde GZ-psycholoog die ons team ADHD komt versterken?    

Wie wij zijn
Op eigen kracht komen mensen meestal al een heel eind. Dit geldt ook voor mensen met psychische kwetsbaarheid, maar soms zijn er te weinig mogelijkheden om ontstane problemen zelfstandig op te lossen. Dan is MET ggz er.

Onze zorgprofessionals behandelen en begeleiden op maat, passend bij de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt. MET ggz heeft het complete zorgaanbod in huis: een naadloze keten van behandeling en begeleiding voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alles wat we doen, is erop gericht om mensen zoveel mogelijk te laten herstellen in de eigen (woon)omgeving.

Samen met de cliënt, hun naasten, onze ketenpartners en stakeholders werken onze betrokken collega’s aan de kortste lijn naar herstel. Bij MET ggz leren we van onze ervaringen. Durven we kritisch te zijn. Dingen anders te doen. Én beter. MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar en wie weet, samen MET jou!

MET ggz biedt specialistische psychiatrische zorg, in Zuid-Limburg, aan volwassenen en ouderen met psychische en psychiatrische problemen in de regio. Ons team is een enthousiast team, volop in ontwikkeling en wil op termijn aan de meest voorkomende psychiatrische problemen zorg bieden (met uitzondering van primaire verslavingsproblematiek, eetstoornissen, genderidentiteitsproblematiek en  forensische problematiek). De aan te bieden zorg omvat een breed scala aan behandelingsmogelijkheden. Dit betreft veelal medisch psychiatrische zorg, psychotherapeutische en psychologische behandelingen, sociaal psychiatrische interventies, (psychiatrische – en psychologische) onderzoek dan wel een combinatie hiervan.

Wat je gaat doen

 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en/of preventieve activiteiten;
 • Je verricht (psycho-)diagnostisch onderzoek, interpreteert de onderzoeksgegevens en doet de verslaglegging;
 • Je voert het vastgestelde behandelplan uit via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen;
 • Je voert de taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar;
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt;
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied;
 • Je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen;
 • Je voert als regiebehandelaar intakegesprekken in de S- en B-GZZ en superviseert de basispsycholoog in de uitvoering.

Wie jij bent

 • een generalist, die houdt van uitdagingen en graag kwaliteiten wilt inzetten om het doel te bereiken.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog;
 • Je bent een enthousiaste, ambitieuze en betrokken collega die graag meedenkt over nieuwe ggz-ontwikkelingen;
 • Je weet hoe je zorgstandaarden ggz op maat kunt toepassen in de behandeling;
 • Je hebt affiniteit met systeemtherapie;
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in teamverband;
 • Je hebt affiniteit, kennis van en/of ervaring met diagnostiek en behandeling van de meest voorkomende psychische en psychiatrische problemen.
 • Je beschikt over een goede dosis tact en bent communicatief sterk.

Wat wij jou bieden
Een uitdagende baan in een dynamische organisatie met korte lijnen, brede samenwerkingsrelaties en een groot netwerk. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid. We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en intervisie- en opleidingsmogelijkheden. De functie is ingedeeld in functiegroep FWG 65 van de cao ggz (maximaal € 5.126,- bruto per maand bij een volledig dienstverband). Het betreft een parttime aanstelling voor onbepaalde tijd.

Solliciteren
Herken jij jezelf in het bovenstaande? Dan zien we graag jouw cv en sollicitatiebrief tegemoet!

Meer weten?
Wil je graag eerst meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Irene Stover, tel: 06 - 50 16 44 84  of E-mail:  istover@metggz.nl 

Deze vacature wordt zowel intern als extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.