Dichterbij zoekt een

GZ Psycholoog Ambulante Poli in Eindhoven

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO, HBO+

Standplaats

Gennep

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

Samenwerken is de sleutel tot succes. Na een intensieve behandelsessie ontspannen de deur uitlopen – dát zijn resultaten die alleen geboekt worden als je goed op elkaar bent ingespeeld als team.

Wat ga je doen

Bij STEVIG Eindhoven behandel je een complexe doelgroep: voor het 18de levensjaar ontstane, licht verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische- en / of gedragsproblemen. Denk hierbij aan: angst- en dwangstoornissen, verslavingsproblematiek, depressie, een trauma en/of agressief gedrag. De nadruk ligt op resocialisatie van de cliënten. De cliënten en diens omgeving betrek je actief bij het behandeltraject.

Als GZ Psycholoog werk je met mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en/of gedragsproblemen. In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses. Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie of CGT, welke een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ/OG omvatten.
Het is een zeer uitdagende baan, omdat cliënten van stemming kunnen wisselen en onvoorspelbaar kunnen reageren.
Jij kunt dan ook snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

Waar ga je dat doen

We zoeken een collega voor de polikliniek in Eindhoven. Eerst een moment meelopen? We spreken graag met je af.

Met wie ga je dat doen

Jij werkt als GZ-psycholoog binnen een organisatie die cliënten een stevige basis voor de toekomst geeft. Weer grip krijgen op hun leven, zodat zij weer mee kunnen doen aan de maatschappij. Natuurlijk moet het haalbaar zijn, maar nog belangrijker is dat de cliënt het vertrouwen heeft om de zorg (deels) af te bouwen.

De cliënten kunnen hier terecht voor klinische behandeling binnen een vrijwillig, gedwongen of strafrechtelijk kader en crisisopname. STEVIG biedt ook zorg aan deze doelgroep wanneer de cliënt in aanraking is geweest met justitie. Aan cliënten met een forensische achtergrond wordt passende behandeling geboden in combinatie met de benodigde beveiliging.

Zie jij het ook?
Het werken met onze doelgroep vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega’s de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunen hen bij hun verdere ontwikkeling.

Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving

Dit ben jij

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog;
 • Je bent sterk in de multidisciplinaire samenwerking;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, kunt relativeren, toont initiatief en hebt een betrokken en open persoonlijkheid;
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving met betrekking tot de gezondheidszorg;
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen.

Wij bieden jou

 • Direct een vast contract, het aantal uur bepalen we samen. Zo ook de werktijden;
 • Salaris minimaal € 4.185,00 en maximaal € 6.320,00 bruto per maand in FWG 65 volgens cao gehandicaptenzorg
 • In 2024 op 1 juni en 1 dec volgt een cao verhoging van 2%;
 • 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering, een uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Jaarlijks vele fiscale voordelen zoals verlofuren (ver-) kopen en FiscFree®
 • Een flexibel rooster en eventueel onregelmatigheidstoeslag
 • Volop mogelijkheden te groeien in je vakgebied en je talenten verder te ontwikkelen

Meer weten?
App of bel met Rogée Verdellen  via 06-11137876 manager bij STEVIG.

Zie jij het ook?
Het werken met onze doelgroep vereist bijzondere eigenschappen, kennis en ervaring van onze medewerkers. Wij geven onze collega’s de ruimte om naar eigen inzicht te handelen en ondersteunen hen bij hun verdere ontwikkeling.

Onze medewerker is sensitief. Voelt de situatie haarfijn aan, signaleert minieme veranderingen, in geluid, in beeld, in mensen. Weet wat er kan gebeuren en neemt daar een voorschot op, creëert zo tijd en rust. En soms, soms hoef je het even niet te weten. Maar je handelt met empathie voor mens en omgeving.

Interesse
Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Neem dan contact op met het Wervingsbureau via wervingsbureau@stevig.nl of 088-7540060.

Reageren op deze functie kan via de website van STEVIG, waar je via het sollicitatieformulier jouw cv en brief uploadt;  ’

https://werkenbijstevig.nl/vacatures/gz-psycholoog-ambulante-poli-1032424/