Cicero Zorggroep zoekt een

GZ-Psycholoog/Basispsycholoog (uren in overleg)

Dienstverband

(uren in overleg)

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Brunssum

Werkvelden

Ouderenzorg

GZ-Psycholoog/Basispsycholoog (uren in overleg)

Ben jij een GZ-psycholoog/basispsycholoog met speciale aandacht voor of speciale interesse in de ouderenzorg? Ben je empathisch ingesteld en durf je buiten de gebaande paden te treden? Dan zijn wij op zoek naar jou als GZ-psycholoog/basispsycholoog voor 16-20 uur per week. Onze voorkeur gaat uit naar een GZ-psycholoog maar ben jij basispsycholoog en voldoe je aan de eisen? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?
In de functie van GZ-psycholoog/basispsycholoog bij Cicero Zorggroep heb je een belangrijke rol rondom de behandeling van onze bewoners. Binnen een multidisciplinair team houd je je vooral bezig met intakes, psychodiagnostisch onderzoek en het opstellen van behandelplannen. Daarnaast voer je individuele behandelingen uit en begeleid/coach je, waar nodig, individuele medewerkers en/of teams bij complexe vraagstukken over je vakgebied. Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Met jouw team heb je regelmatig overleg over hoe de zorgverlening verbeterd kan worden. Het betrekken van naasten en netwerkpartners vind je hierin belangrijk en vanzelfsprekend.

Als GZ-psycholoog/basispycholoog ben je vanuit jouw expertise verantwoordelijk voor het welzijn van de cliënt. Kortom, een uitdagende en veelzijdige functie!

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 750 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over een afgeronde GZ-opleiding (BIG-geregistreerd).
  • Je beschikt bij voorkeur over aantoonbare ervaring in de ouderenzorg.
  • Je bent in staat om zelfstandig in multidisciplinair verband te werken en daarbij je eigen vakgebied te vertegenwoordigen.
  • Je bent in staat om snel te schakelen en je beschikt over goede communicatieve en bij voorkeur ook coachende vaardigheden.
  • Je bent bereid om, in overleg, flexibel te werken en/of extra uren te werken

Wat bieden wij jou?
De functie wordt in eerste instantie aangeboden voor één jaar met de intentie, bij gebleken geschiktheid en bij ongewijzigde bedrijfsomstandigheden, het dienstverband te verlengen. De functie GZ-psycholoog wordt gehonoreerd volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 65 (minimaal €3.818,87 en maximaal €5.752,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week). En de functie basis-psycholoog wordt gehonoreerd volgens de cao VVT (Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 60 (minimaal €3.292,02 en maximaal €4.886,73 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Inschaling vindt plaats op basis van opleiding en ervaring. Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Frans Wuisman, Manager Behandeling, M 06 12 74 05 81.

Direct solliciteren?
Klik op de button ’solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier z.s.m. in!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.