Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog bij ADHD/ Autisme PsyQ

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
voor het specialistische behandelprogramma van PsyQ

Dienstverband: 24 tot 36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Standplaats: Heerlen
Opleiding: GZ-psycholoog
Salaris: FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.465,-- en max. € 5.439,--)
Werving: In- en externe werving
Reageren voor : 05-01-2021

Past deze functie bij jou?
PsyQ , is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het specialistische zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk in meer dan 30 vestigingen aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

Voor PsyQ zoeken wij binnen het behandelprogramma ADHD/ ASS een GZ-psycholoog. In deze rol verricht je intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling in relatie tot het behandelprogramma. Als regiebehandelaar werk je zelfstandig en neem je verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd maak je deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega's waarmee je graag samenwerkt.

Samen met je collega's neem je een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste collega's vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Als specialistische behandelaars streven we tevens naar een goede verbinding met de wijkgerichte zorg, waaronder De Nieuwe GGZ. Affiniteit met de combinatie van wijkgericht werken en specialistische behandeling (zowel in de wijk als centraal) is dan ook gewenst.

Wat neem je verder mee?
Je bent een enthousiaste GZ-psycholoog die zich graag samen met ons wil inzetten voor het bieden van kwaliteitsvolle zorg. Je hebt grote affiniteit en liefst ervaring met de doelgroep ADHD/ Autisme en een patiëntgerichte houding. In de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld zie je uitdaging. Tenslotte beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Benjamin Richartz (RVE manager) bereikbaar op het nummer: 06-13780673, of Peter Vervoort (manager zorg en psychiater), bereikbaar op het nummer: 06-13776827.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.