Mondriaan zoekt een

GZ psycholoog bij GB-GGZ Heerlen

Dienstverband

12 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor de generalistische basis GGZ (GB-GGZ) in Heerlen zijn we op zoek naar een GZ Psycholoog (12-36 uur p.w.). Je werkt mee aan de ambulante behandeling van volwassen patiënten met een lichte tot matige problematiek. Jij bent daadkrachtig, initiatiefrijk en beschikt over een groot inlevingsvermogen. Je houdt van afwisseling en maakt graag deel uit van een multidisciplinair team om te overleggen en van elkaar te leren. Je vindt het bovendien leuk om te pionieren en de samenwerking te zoeken met PsyQ. Je wilt investeren in een brede GGZ inzet vooraan in de zorgketen.

Past deze functie bij jou?
De GB-GGZ biedt behandeling aan volwassenen met een lichte tot matig ernstige, niet complexe problematiek. Ook mensen met langdurende psychische problematiek die goed willen blijven functioneren vallen onder de GB GGZ. Binnen de generalistische basis GGZ (GB-GGZ) wordt er ambulant behandeld, onderdeel hiervan is het gebruik van internetbehandeling. Hierbij zoeken we de samenwerking op met de specialismen van PsyQ om de behandelingen vorm te geven.

Als GZ-psycholoog vervul je de rol van regiebehandelaar, daarnaast doe je diagnostiek en individuele behandeling. Als regiebehandelaar ben je voor alle betrokkenen het centrale aanspreekpunt. Naast de regierol en de inhoudelijke verantwoordelijkheden, vervul je een richtinggevende en coachende rol binnen het behandelteam. Je adviseert de organisatie over de (door)ontwikkeling en innovatie van de behandelmethodiek, de deskundigheidsbevordering van de behandelaren en overige zorgprocessen.

Wat ga je doen?
 • Je geeft als regiebehandelaar uitvoering aan de behandelingen binnen een team van basispsychologen, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten. Hierbij wordt zoveel als mogelijk gekoppeld aan eigen discipline.
 • Je geeft supervisie aan de basispsycholoog
 • Je voert (individuele) behandelingen uit;
 • Je voert behandelingen uit binnen de producten BGGZ;
 • Je kunt een belangrijke bijdrage leveren aan diagnostiek (ook binnen specialistische zorg)
 • Je levert een bijdrage aan de behandelinhoudelijke en procesmatige ontwikkeling van de BGGZ;
 • Er is sprake van eigen behandelverantwoordelijkheid binnen de kaders van het professioneel statuut van Mondriaan.

Dit neem je mee
 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog;
 • Je werkt zelfstandig en resultaatgericht op basis van het behandelplan;
 • In acute situaties kun je handelend optreden;
 • Je kunt goed samenwerken en weet hoe met conflicthantering om te gaan.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
 • Het salaris bedraagt minimaal €3.538,-- en maximaal €5.553,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie Gedragswetenschapper 2).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
 • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
 • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan.

Is je interesse gewekt?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op nummer 06-43555995 of Benjamin Richartz, RVE manager, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld