Mondriaan zoekt een

GZ-psycholoog bij het Team Kliniek Behandelaren

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor ons Team Kliniek Behandelaren (binnen de Kliniek Volwassenen in Maastricht) zoeken wij een enthousiaste GZ-psycholoog (28-36 uur per week). Zoek jij afwisseling en variatie in je werkzaamheden? Denk je graag mee over het optimaliseren van behandelprogramma's en vind je het een mooie uitdaging om jouw collega's te coachen bij complexe casuïstiek? Kom kennismaken, we vertellen je er graag meer over!


Past deze functie bij jou?
Mondriaan Volwassenenzorg biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen met psychische of psychiatrische klachten en/of verslavingsproblematiek. Wij leveren zorg in de wijk, gespecialiseerde psychiatrische zorg, verslavingszorg, (trans-)forensische psychiatrische zorg (Radix), generalistische basiszorg en verslavingspreventie. Ook bieden wij Beschermd en Begeleid Wonen en dagbestedingsactiviteiten. Wij zijn een dynamische organisatie met ruimte voor opleiding en (wetenschappelijk) onderzoek. In Zuid-Limburg zijn wij dé specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.

Als GZ-psycholoog heb je een gevarieerd takenpakket en ben je onderdeel van het behandelteam. Je levert een bijdrage aan de psychologische behandeling en diagnostiek van de patiënten die zowel kortdurend als langdurig zijn opgenomen binnen de Kliniek Volwassenen. Je denkt mee over het uitwerken van behandelprogramma's en het optimaliseren van behandel- en begeleidingsplannen. Je levert een professionele bijdrage aan het behandelklimaat en werkt aan het benutten van de eigen kracht van de cliënten richting herstel. Het coachen van de collega's bij complexe casuïstiek is een belangrijk onderdeel van je rol in het team.

Wat ga je doen?
  • Uitvoeren van psychologisch (test)onderzoek;
  • Uitvoeren van individuele behandelingen en groepsbehandelingen;
  • Begeleiding en supervisie geven aan PIOG 's en stagiaires;
  • Verwijzers, hulpverleners en zo nodig andere betrokkenen informeren over het verloop en resultaat van de behandeling met inachtneming van de beroepscode;
  • Je bent op meerdere afdelingen betrokken bij teams en de behandeling van klinische patiënten;
  • Je werkdag is grotendeels planbaar maar je bent flexibel in het opnemen van acute vraagstukken.
Wat zeggen onze medewerkers?
"Werken binnen de Kliniek Volwassenen is een uitdaging op vele vlakken", zegt Karoline Vangronsveld, kllinisch psycholoog en manager Zorg bij de Kliniek. "Patiënten hebben vaak een complexe problematiek, niet alleen psychiatrisch, maar ook binnen het sociale en maatschappelijke domein. Als GZ-psycholoog kun je je dan ook breed ontwikkelen binnen de verschillende afdelingen en doelgroepen. Zo krijg je een goed beeld van het ggz-landschap. We doen dit vanuit de triade patiënt-familie-hulpverlening om de patiënt zoveel mogelijk de regie terug te geven over zijn eigen leven."

Dit neem je mee
Je bent in het bezit van een BIG-registratie als GZ-psycholoog, je hebt ruime diagnostische- en behandelervaring en ervaring met de complexiteit van psychiatrie. Uiteraard ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw werkveld. Je bent ambitieus en wilt graag jezelf en jouw team verder ontwikkelen. Ook ben je leergierig en je vindt het leuk om anderen iets bij te brengen. Tot slot ben je beschikbaar voor drie of meer dagen per week.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
  • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd;
  • Het salaris bedraagt minimaal € 3.538,-- en maximaal € 5.553,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie gedragswetenschapper 2). Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur;
  • Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto, uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
  • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Heb je vragen of wil je meer informatie? We gaan graag met je in gesprek zodat we al jouw vragen kunnen beantwoorden. Je kunt contact opnemen met Youri Cobben, RVE-manager, bereikbaar op het nummer: 06-43555968, of met Karoline Vangronsveld, manager Zorg, bereikbaar op het nummer: 06-51789891.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via de sollicitatiebutton.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.