Mondriaan zoekt een

GZ- psycholoog bij Ouderenpsychiatrie

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze kliniek Wijerode zoeken wij een GZ- psycholoog (24-32 uur p.w.). Dit kan eventueel gecombineerd worden met inzet voor ambulant Ouderen. Heb je een patiëntgerichte houding, zie je uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld? Heb je een coachende houding maar weet je ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw team? Dat staat voor je klaar. Iedereen kan zichzelf zijn binnen het team. Je collega's zijn deskundig, hardwerkend, open en begripvol.

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op de locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode te Heerlen. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de meest optimale behandeling en zorg voor onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Ook betrekken we familie en naasten actief bij onze zorgverlening. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Topklinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen noemen (TCOP).

Onderzoek, opleiden en innovatie zijn onze herkenbare pijlers en drijfveren.

Als GZ-psycholoog werk je in hoge mate zelfstandig binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband en ben je naast regiebehandelaar ook als psycholoog betrokken bij de behandeling. Complexe problematiek is voor jou een uitdaging. Je hebt een helikopterview bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek en weet deze uit te dragen, intern en extern.

Je werkt graag in een collegiale werkomgeving.

Wat ga je doen?
 • Jouw werkdag kent diverse werkzaamheden die grotendeels planbaar zijn, maar soms dient zich iets aan wat vraagt om snelle actie! Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn het verrichten van psychodiagnostische onderzoeken en het uitvoeren van behandelingen;
 • Je draagt bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen en aan de verdere ontwikkeling van de diagnostiek en de behandelvormen;
 • Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan (GZ)-psychologen in opleiding;
 • Als GZ-psycholoog in de kliniek geef je ook bijscholing, gedragsbesprekingen en begeleiding aan de verpleegkundige teams.

Dit neem je mee
 • Opleiding GZ-psycholoog, BIG-geregistreerd;
 • Je hebt een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek;
 • Je bent in staat om samen te werken in een multidisciplinair team, waar je jouw kennis deelt;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep, bent gedreven, enthousiast en houdt wel van een uitdaging.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen.

En verder:
 • Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 4.138,-- en maximaal €5.553,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie Gedragswetenschapper 2).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 • Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een ruime verlofregeling;
 • Reiskostenvergoeding woon-werk;
 • Thuiswerkregeling;
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen;
 • Kortingen bij tal van winkels, webshops, hotels, etc. via registratie bij Benefits at Work;
 • Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.
Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website en op werkenbijmondriaan.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Laheij, manager zorg / klinisch psycholoog of Marianne Brans, RVE manager, bereikbaar via secretariaat Ouderen: 088-5066363.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.