Mondriaan zoekt een

GZ- psycholoog bij Ouderenpsychiatrie

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Voor onze kliniek Wijerode zoeken wij een GZ- psycholoog (24-32 uur p.w.). Je hebt een patiëntgerichte houding en ziet uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld. Je hebt een coachende houding maar weet ook de touwtjes in handen te nemen wanneer dit nodig is. Past dit bij jou? Dan maken wij graag kennis met je!

Informatie
En jouw team? Dat staat voor je klaar. Iedereen kan zichzelf zijn binnen het team. Je collega's zijn deskundig, hardwerkend, open en begripvol.

Past deze functie bij jou?
Mondriaan Ouderen biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan ouderen met ernstige psychiatrische problematiek. Dit gebeurt ambulant op de locaties in Heerlen en Maastricht én in onze kliniek Wijerode te Heerlen. Onze professionals werken dagelijks intensief samen voor de meest optimale behandeling en zorg voor onze patiënten. Kwaliteit, bejegening, dienstverlening en samenwerking staan hierbij hoog in het vaandel. Dit dragen wij ook uit naar onze verwijzers en samenwerkingspartners. Ook betrekken we familie en naasten actief bij onze zorgverlening. Mondriaan Ouderen mag zich door het behalen van het predicaat Topklinisch ggz hét expertisecentrum voor ouderen met persoonlijkheidsstoornissen noemen (TCOP).
Onderzoek, opleiden en innovatie zijn onze herkenbare pijlers en drijfveren.

Als GZ-psycholoog werk je in hoge mate zelfstandig binnen een multidisciplinair samenwerkingsverband en ben je naast regiebehandelaar ook als psycholoog betrokken bij de behandeling. Complexe problematiek is voor jou een uitdaging. Je hebt een helikopterview bij de aanpak van multidisciplinaire problematiek en weet deze uit te dragen, intern en extern.
Je werkt graag in een collegiale werkomgeving.

Wat ga je doen?
  • Jouw werkdag kent diverse werkzaamheden die grotendeels planbaar zijn, maar soms dient zich iets aan wat vraagt om snelle actie! Onderdeel van jouw werkzaamheden zijn het verrichten van psychodiagnostische onderzoeken en het uitvoeren van behandelingen;
  • Je draagt bij aan de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen en aan de verdere ontwikkeling van de diagnostiek en de behandelvormen;
  • Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan (GZ)-psychologen in opleiding;
  • Als GZ-psycholoog in de kliniek geef je ook bijscholing, gedragsbesprekingen en begeleiding aan de verpleegkundige teams.
Dit neem je mee
  • Opleiding GZ-psycholoog, BIG-geregistreerd;
  • Je hebt een creatieve attitude en flexibele inzetbaarheid ten aanzien van de aanpak van psychiatrische problematiek;
  • Je bent in staat om samen te werken in een multidisciplinair team, waar je jouw kennis deelt;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep, bent gedreven, enthousiast en houdt wel van een uitdaging.
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
Wat wij bieden
Wij bieden geschikte kandidaten meteen een vast contract. Het salaris bedraagt minimaal €4.381,-- en maximaal €5.734,-- (FWG 65 - CAO GGZ, kernfunctie Gedragswetenschapper 2).Deze bedragen zijn bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Verder kun je als medewerker bij Mondriaan rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, Mondriaan Benefits en veel leer- en ontwikkelmogelijkheden. Bekijk alle voordelen van Mondriaan als werkgever beneden op deze pagina.

Is je interesse gewekt?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Linda Laheij, manager zorg/ klinisch psycholoog of Bea Vanderschuren, RVE manager, bereikbaar via secretariaat Ouderen: 088-5066363.

Solliciteren kan tot 13 april 2023.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. De kosten voor het aanvragen hiervan zijn uiteraard voor onze rekening. Bij indiensttreding vragen wij je ook om, indien van toepassing, een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.