Mondriaan zoekt een

GZ-Psycholoog bij PsyQ-ADHD/Autisme

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Dienstverband:                                24 tot 36 uur per week

Soort dienstverband:                      Vast

Kernfunctie:                          Gedragswetenschapper 2

Standplaats:                         Heerlen

Opleiding:                             GZ-psycholoog

Salaris:                                              FWG 65 - CAO GGZ (min. € 3.364,-- en max. € 5.280,--)

Werving:                                In- en externe werving 

Past deze functie bij jou?
Zoek jij uitdaging en betekenis, verdieping en ontwikkeling binnen je vak? Houd je daarnaast van een collegiale werksfeer waarin medewerkers op elkaar kunnen bouwen? Dan gaan we graag het gesprek met je aan. Jij bent een enthousiaste GZ-psycholoog die zich graag samen met ons wil inzetten voor het bieden van kwaliteitsvolle zorg. Je hebt grote affiniteit en liefst ervaring met onze doelgroep ADHD/ Autisme. Je taken bestaan uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling binnen het behandelprogramma. Je werkt zelfstandig als regiebehandelaar, neemt verantwoordelijkheid, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega’s waarmee jij graag samenwerkt. Je hebt een patiëntgerichte houding en ziet uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld. Tenslotte beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

PsyQ, is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan. Het zorgaanbod van PsyQ wordt landelijk (meer dan 30 vestigingen) aangeboden. Binnen Mondriaan bieden wij op de locaties Heerlen en Maastricht specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen.

Voor het behandelprogramma ADHD/ ASS zoeken wij een GZ-psycholoog. De medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

We streven naar een goede verbinding met wijkgerichte zorg, waaronder DNG.

Affiniteit een combinatie van wijkgericht werken en de specialistische behandeling (zowel in de wijk als centraal) is dan ook belangrijk.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Benjamin Richartz bereikbaar op het nummer: 06-13780673, RVE Manager of Peter Vervoort , bereikbaar op het nummer: 06-13776827.

Heb je interesse, stuur dan een reactie via onderstaande button:
https://mondriaan.wufoo.com/forms/sol-formulier-2020031-gzpsycholoog-bij-psyq/

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Daarnaast kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.