Mondriaan zoekt een

GZ psycholoog bij PsyQ behandelprogramma persoonlijkheidsstoornissen

Dienstverband

36 uur per week

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Dienstverband: 36 uur per week
Soort dienstverband: Onbepaalde tijd
Kernfunctie: Gedragswetenschapper 2
Standplaats: Heerlen
Opleiding: GZ-psycholoog
Salaris: Afhankelijk van opleiding, werkervaring en taken vindt inschaling plaats in functiegroep 65 (minimaal € 3.465,- en maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband)
Reageren voor: 07-12-2020
Werving: In- en externe werving

Ben jij een GZ psycholoog met een passie voor innovatie en ontwikkeling? Zie jij een uitdaging in complexe problematiek, waarin je jouw vakmanschap op het gebied van psychologische zorg kunt inzetten om bij te dragen aan de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen? Ben jij voor een deel van je uren bereid om met ons de stap te maken naar de wijk / De Nieuwe GGZ/ lokale GGZ? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wie zijn wij?
PsyQ , is een samenwerkingsverband van een viertal GGZ organisaties: Parnassia Groep, Lentis, MET-GGZ en Mondriaan en biedt specialistische behandeling voor de 10 meest voorkomende psychische aandoeningen volgens de laatste inzichten en richtlijnen. We zijn ambitieus als het gaat om innovatieve behandelmethoden. Dankzij deze mentaliteit hebben wij meer dan 30 vestigingen verspreid over heel Nederland. Met het behandelprogramma Persoonlijkheidsstoornissen onderscheiden en positioneren wij ons binnen de regio. Het is hoogwaardig van kwaliteit en heeft als fundament zowel de multidisciplinaire richtlijn voor Persoonlijkheidsstoornissen (Trimbos, 2008) alsook de Geïntegreerde Richtlijnbehandeling. De medewerkers binnen het behandelprogramma hebben een actieve rol als het gaat om het verder operationaliseren en implementeren van onze missie en visie. Een prettig werkklimaat is hierbij belangrijk en daar wordt samen met enthousiaste medewerkers vorm aan gegeven. We hechten veel waarde aan transparantie van beleid, openheid en betrokkenheid binnen het team en we stimuleren creatieve verbeterideeën.

Wat neem je mee?
Jij zoekt uitdaging, betekenis, verdieping en ontwikkeling binnen je vak en je houd daarnaast van een collegiale werksfeer waarin medewerkers op elkaar kunnen bouwen. Samen met ons wil jij je graag inzetten voor het bieden van kwaliteitsvolle zorg. Je hebt grote affiniteit en liefst ervaring met onze doelgroep. Je werkt zelfstandig als regiebehandelaar, neemt verantwoordelijkheid, maar maakt tegelijkertijd deel uit van een multidisciplinair team met deskundige collega's waarmee jij graag samenwerkt. Daarnaast bestaan je taken uit het verrichten van intakes, diagnostiek, indicatiestelling en behandeling, zowel binnen het behandelprogramma als in de wijkgerichte zorg. Specifiek wordt gedacht aan een actieve bijdrage in de DGT (dialectische gedragstherapie). Je hebt een patiëntgerichte houding en ziet uitdagingen in de ontwikkelingen die zich momenteel afspelen in het werkveld. Tenslotte beschik je over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er volop ruimte voor professionele ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.

Mondriaan
Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal.

Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website . Op de werkenbijmondriaan website vind je ervaringsverhalen van regiebehandelaren en vertelt één van onze GZ-psychologen wat het betekent om te werken bij Mondriaan.

Is je interesse gewekt?
Wil je meer weten, neem dan gerust contact op met Joey Bier, manager zorg, bereikbaar op het nummer: 06-43555995 en/of met Benjamin Richartz, manager Bedrijfsvoering, bereikbaar op het nummer: 06-13780673.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en een geldige BIG-registratie te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.