Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog CvAD

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

WO

Standplaats

Horst aan de Maas Roermond Roermond Venlo Venlo Venlo Venlo - Blerick Venray Venray Venray Venray Venray Weert Weert

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Vincent van Gogh is op zoek naar een GZ-psycholoog voor het Topreferent Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen. Wil jij werken in een uitdagende functie, zelf je uren en werkzaamheden bepalen of je functie bij het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen combineren met werken in een ander behandelcentrum van Vincent van Gogh? Lees dan snel verder.

Waarom we gewoon anders zijn

De geestelijke gezondheidzorg is volop in beweging. De forse uitdaging die voor ons ligt is het versterken van het zorgstelsel en de kwaliteit van de zorg. Tegelijkertijd willen we de zorg betaalbaar houden. Dat kan alleen wanneer we bereid zijn om met andere ogen te kijken. Om te zoeken naar kansen, mogelijkheden en nieuwe manieren van werken.

Een ‘andere ggz’ vraagt nieuwe initiatieven. Een oplossing zit niet altijd in pillen of een langdurige opname. We nemen de ruimte voor niet-medische oplossingen, techniek en virtuele kansen. Want ook techniek kan enorm helpen. Daarom bedenken we nieuwe zorgconcepten, organiseren onszelf in wendbare eenheden en zoeken we hechte samenwerking - binnen én buiten de zorg.

Als GZ-psycholoog pak jij de uitdagingen van deze tijd met beide handen aan. Je denkt out of the box. Samen met onze ketenpartners en het sociale netwerk zoek je naar nieuwe oplossingen voor hardnekkige problemen. Geloof jij ook dat het gewoon anders kan? Bouw dan met ons mee aan een nieuwe ggz!

Waarom jouw team gewoon anders is

Het Topreferent Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen maakt onderdeel uit van één van de drie Topreferente afdelingen binnen Vincent van Gogh. De afdeling richt zich op de behandeling van cliënten met dwangverschijnselen en angst- en paniekklachten en met daarnaast vaak ernstige persoonlijkheidsproblematiek. De behandeling is voor mensen bij wie de klachten overheersen en bij wie een 2e lijnbehandeling onvoldoende bleek te helpen. De behandeling richt zich op verandering van gedrag, gedachten en gevoel. Exposure staat centraal in de behandeling. We werken met moderne middelen zoals beeldbellen en Virtual Reality.

Waarom jouw functie gewoon anders is

Binnen het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen is veel mogelijk op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Als GZ-psycholoog ben je hoofdbehandelaar van een behandelgroep in de kliniek en stuur je het team mee aan. Je werk omvat onder andere het geven van verschillende gedragstherapeutische modules in de kliniek en in het deeltijdprogramma, daarnaast behoort het voeren van intakegesprekken ook tot jouw takenpakket. Binnen het behandelaanbod wordt er gebruikgemaakt van de nieuwste technologieën zoals VR-brillen en groeps- en individueel beeldbellen.

Jouw Collega GZ-psycholoog vindt het erg leuk om bij het Centrum voor angst- en Dwangstoornissen te werken en vertelt graag waarom: “Binnen het centrum is er veel specifieke kennis in huis en je leert overstijgend te denken, daarnaast is er ruimte voor je eigen stijl! We werken met de nieuwste technieken, want het werk extra leuk maakt. Word jij mijn nieuwe collega GZ-psycholoog?”

Hoe we jou graag zien:
•Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog bij voorkeur met ervaring met het diagnosticeren en behandelen van bovengenoemde doelgroep;
•Je bent bekwaam en bevoegd tot het zelfstandig uitvoeren van cognitieve gedragstherapeutische behandelingen en bij voorkeur lid van de VGCT;
•Je werkt zelfstandig maar stemt goed af met collega’s, je bent in staat om verbindend (samen) te werken en hebt goede communicatie vaardigheden;
•Je houdt goed overzicht over parallelle werkprocessen en je weet een constant hoge inhoudelijke kwaliteit te combineren met resultaatgerichtheid;
•Je toon initiatief, bent flexibel, staat stevig in je schoenen en bent innovatief. Daarnaast is improvisatievermogen onmisbaar;
•Je bent een autonome werker die de wens en de kwaliteiten heeft om zowel een team met ervaren professionals aan te sturen als er ook deel van uit te maken;
•Je bent bekwaam in het voeren van intake gesprekken en voert deze ook uit.
•Je bent minimaal 24 uur beschikbaar voor het Centrum voor angst- en Dwangstoornissen. Meer uren tot 36 uur is ook mogelijk zowel binnen het Centrum voor angst- en Dwangstoornissen als op een andere afdeling van Vincent van Gogh.

Wij bieden jou
•Een uitdagende en plezierige werkomgeving binnen een ambitieuze, vernieuwende organisatie;
•Een organisatie die een langdurige samenwerking met jou beoogt d.m.v. een vast dienstverband;
•De functie is ingedeeld in FWG 65 CAO GGZ;
•Een aantrekkelijk aanbod van arbeidsvoorwaarden zoals een collectieve zorgverzekering en FiscFree, waarmee je met 40% fiscaal voordeel producten en diensten aan kan schaffen;
•Een lerende organisatie waar ruimte is voor innovatie en ontwikkeling.

Wil je deze uitdagende functie in het Centrum voor Angst- en Dwangstoornissen graag combineren met werken in een ander behandelcentrum van Vincent van Gogh? Dat is mogelijk. Wij bieden je graag een passende werkomgeving.

Heb je interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur je CV o.v.v. 2019GZC2806 vóór uiterlijk 31 augustus 2019 naar werken@vvgi.nl en hopelijk ontmoeten we elkaar dan snel. Je kunt solliciteren zolang de vacature open staat. De vacature zal na sluiting niet meer zichtbaar zijn op onze website.

Wil je meer informatie over de vacature? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met je toekomstige collega’s van het Centrum van Angst- en Dwangstoornissen via 0478- 527317.

Voor meer informatie kun je kijken op www.vvgi.nl!
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.