MET ggz zoekt een

GZ-Psycholoog FACT

Dienstverband

8 - 12 uur per week

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Echt

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg
Als GZ-psycholoog is het jouw missie om cliënten te helpen bij het herstellen van of draaglijk maken van hun psychische stoornissen. Je bent betrokken bij de intake, diagnostiek en het opstellen en uitvoeren van behandelplannen, om zo de kortste weg naar herstel mogelijk te maken.

Heb je een kritische blik, denk je ook graag mee over de inhoud van je vak en over hoe we ons als MET ggz kunnen vernieuwen en verbeteren? Wil je graag bij je collega’s halen, maar breng je ons ook graag jouw inzichten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

MET het FACT team
Met je collega’s binnen het FACT team zet je je samen in voor een optimale cliëntenzorg. Je motiveert en activeert de zelfredzaamheid van de cliënt zodat deze weer actief kan deelnemen in de maatschappij. Je maakt onderdeel uit van het multidisciplinaire behandelteam waarin we onder andere oplossings- en veranderingsgericht werken.

We zijn een gedreven, toegankelijk, hecht team met korte lijnen waarbij de samenwerking voorop staat en goede zorg wordt geleverd voor een complexe doelgroep. Ook is een goede dosis humor zeker aanwezig. Er heerst een echte team mentaliteit: we zorgen goed voor onze cliënten, maar we zorgen ook goed voor elkaar.

We nodigen je graag uit om mee te werken aan het verder uitbouwen van het team, we leren tenslotte graag van elkaar!

Wat houdt de functie in?
Je voert allereerst de taken uit die horen bij jouw rol als regiebehandelaar, waarbij je ook letterlijk de regie hebt.
 • Je houdt intakegesprekken en stelt indicaties voor psychodiagnostisch onderzoek, behandeling en/of voor preventieve activiteiten.
 • Je zorgt voor en ondersteunt de uitvoering van het vastgestelde behandelplan, onder meer via individuele, systeemgerichte of groepsgerichte behandelonderdelen.
 • Daarnaast voer je als regiebehandelaar intakegesprekken in zowel de mono- als multidisciplinaire behandeltak en superviseert de basispsycholoog in de uitvoering.
 • Je legt contact met en onderhoudt het netwerk en/of het systeem van jouw cliënt.
 • Je draagt inhoudelijk en organisatorisch bij aan de beleidsmatige ontwikkeling van je vakgebied en deelt je deelt je vakkennis via consultaties, werkbegeleiding, supervisie en kennis- en vakgroepen.

Wie ben jij?
Jouw collega’s omschrijven jou als die enthousiaste, bevlogen GZ-Psycholoog. Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen binnen zowel het eigen regioteam als in de zorgketen. Behalve een fijne collega om mee samen te werken ben je echter ook zeer goed in staat om zelfstandig te handelen.

Naast je werkzaamheden als GZ-Psycholoog neem je de rol van Regiebehandelaar dan ook maar wat graag op je. Samen met je collega’s zet je je in om de beste zorg te bieden aan de cliënten binnen het FACT team.

Je hebt als GZ-psycholoog humor, relativeringsvermogen en bent initiatiefrijk. Daarnaast is flexibiliteit jou niet vreemd, je kunt dus snel schakelen en aanpassen aan een verander(en)de situatie. Als collega ben je enthousiast, bevlogen, mag je zeker ambitieus zijn en denk je graag mee over de nieuwe GGZ-ontwikkelingen.
 • Je hebt een academische opleiding Psychologie afgerond, aangevuld met een opleiding en BIG-registratie tot GZ-psycholoog.
 • Het is absoluut een pré (maar zeker niet noodzakelijk) als je enige senioriteit meebrengt.

MET ggz is er voor jou
Wij geven onze medewerkers graag de ruimte. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en bewegingsvrijheid om jouw expertise in te zetten en te handelen naar eigen inzicht.

Je krijgt dus:
 • Een zelfstandige functie waarin veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen in het vak;
 • Een team van enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte om je werkweek zelf in te delen;

Bovendien hebben we goede arbeidsvoorwaarden:
 • Onze arbeidsvoorwaarden en salarisschaal zijn conform CAO GGZ, GZ-Psycholoog (FWG 65)
 • 13e maand
 • Goede reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling

Tenslotte bieden wij diverse mogelijkheden om je persoonlijk te blijven ontwikkelen en spelen we bovendien graag een rol in de vitaliteit van onze medewerkers door middel van:
 • Een ruime keuze aan opleidingsmogelijkheden
 • Een budget om in te zetten voor de werk- privé balans
 • Een fietsregeling waarmee je fiscaal voordelig een (elektrische) fiets kunt kopen
 • Heb je de mogelijkheid een PC, laptop of iPad met fiscaal voordeel aan te kopen
 • En kun je sporten tegen een gereduceerd tarief

Wil jij onderdeel zijn van een deskundig team met oog voor elkaar? Binnen MET ggz gaan samenwerking en een hoge mate van professionaliteit hand in hand.

Maak kennis met MET ggz
MET ggz is een middelgrote organisatie in de geestelijke gezondheidszorg die in heel Limburg mensen met psychische klachten behandelt en begeleidt. Van basis ggz tot hoog specialistische zorg. Van lichte klachten tot crisiszorg. Samen doorlopen we het pad naar herstel. Zowel kinderen, jongeren, volwassenen, ouderen als naasten kunnen bij ons terecht voor ondersteuning.

Bij ons draait alles om mensen. Natuurlijk zijn we er voor de mensen die behandeling en begeleiding nodig hebben. Maar we zijn er ook voor onze medewerkers. Collega’s die MET ggz, MET ggz maken. Professionals met passie voor mens en psyche die het verschil maken in het leven van cliënten.

MET aandacht, MET vertrouwen, MET elkaar!

Meer informatie en solliciteren
Locatie: Echt

Aantal uren: 8-12 uur
Heb je informatie over de vacature of wil vrijblijvend een kop koffiedrinken of eens meelopen?

Contact solliciteren: Daphne van Hinsberg, Adviseur Werving & Selectie, werken@metggz.nl, 06-31644372.

Contact functie inhoudelijk: Leen Vrolijk, Teamleider Bedrijfsvoering Zorgcluster FACT/MCZ, lvrolijk@metggz.nl, 06-31795407.

Binnen MET ggz dragen we gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het creëren van een diverse en inclusieve werkplek. We proberen verandering en groei in elkaar te stimuleren en geloven dat succes een resultaat is dat voortkomt uit onze verschillen. MET ggz is MET trots een werkgever waar gelijke kansen geboden worden aan iedereen.