Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog Gebiedsteam | 24 - 36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Het Gebiedsteam biedt flexibele en intensieve zorg aan mensen met complexe psychische problemen in hun eigen omgeving. Als GZ-psycholoog lever je diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse psychische problemen. Samen met het team werk je aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en het herwinnen van eigen regie. 

Wat jouw functie gewoon anders maakt

Als GZ-Psycholoog in ons Gebiedsteam bied je psychologische ondersteuning aan inwoners van de gemeente Venlo. Het Gebiedsteam richt zich op mensen met complexe problemen op meerdere levensgebieden, zoals wonen, werk, financiën, gezondheid en relaties. Jij houdt je bezig met diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met uiteenlopende psychische problemen. Hierbij kun je denken aan angst- en stemmingsstoornissen, trauma's, persoonlijkheidsproblematiek en psychosociale problemen. In je functie werk je nauw samen met andere hulpverleners en instanties in het Gebiedsteam om de best mogelijke zorg te bieden aan de cliënt. Naast directe cliëntenzorg draagt de GZ-psycholoog ook bij aan de ontwikkeling van het gebiedsteam door middel van deskundigheidsbevordering en intervisie.

Het Gebiedsteam is gespecialiseerd in het bieden van flexibele en intensieve zorg aan mensen met complexe psychische en/of psychiatrische problemen in hun eigen omgeving. Het team bestaat uit verschillende professionals, zoals psychiaters, verpleegkundigen, casemanagers en ervaringsdeskundigen.

Het Gebiedsteam biedt behandeling en ondersteuning aan mensen met uiteenlopende problematiek, zoals angststoornissen, depressie, verslaving en persoonlijkheidsstoornissen. Het team biedt deze zorg op maat, waarbij de cliënt centraal staat en er samen gezocht wordt naar de best passende oplossingen voor de problematiek.

De behandelingen zijn gebaseerd op de principes van Flexible Assertive Community Treatment (FACT). Het doel van het gebiedsteam is om de cliënten te ondersteunen bij het verbeteren van hun kwaliteit van leven en hen te helpen om weer de regie over hun eigen leven te krijgen. Het team biedt daarom ook praktische ondersteuning, zoals hulp bij het vinden van werk, huisvesting of andere voorzieningen die de cliënt nodig heeft.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met diagnostiek en behandelen.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar zoekt de afstemming met je collega’s en bent in staat om verbindend (samen) te werken met behulp van jouw goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een autonome werker die de wens en de kwaliteiten heeft om zowel een team met ervaren professionals aan te sturen alsook er deel van uit te maken.
 • Op een toegankelijke manier weet jij jouw kennis over te brengen.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van teams die mensen met psychiatrische klachten begeleiden.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4692 en maximaal €6141 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 24 -36 uur per week.
 • Een welkomstpremie van €4000 bruto of een leaseauto voor de duur van 1 jaar als je nieuw in dienst komt en minimaal 1 jaar in dienst blijft (m.u.v. kandidaten die via een bemiddelingsbureau worden aangeboden). Informeer naar de voorwaarden tijdens jouw kennismakingsgesprek.
 • Een fijne werkplek in Venlo en Blerick.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige onlinetrainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Daniel Driessen, Manager Gebiedsgerichte Zorg, via 0627162760 of danieldriessen@vigogroep.nl.

Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure, dan kun je terecht bij Vera Urru, Specialist Werving & Selectie, via 0612204724 of werken@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van GZ-Psycholoog Gebiedsteam bij Vincent van Gogh? Reageer dan via onderstaande button of stuur Vera een WhatsAppbericht.