Vincent van Gogh, voor geestelijke gezondheidszorg zoekt een

GZ-Psycholoog Gebiedsteam | 24 - 36 uur

Dienstverband

24 - 36 uur

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Jeugdzorg

Als onderdeel van onze nieuwe gebiedsteams leggen we de focus op de persoon achter de cliënt en bieden we een toegankelijke omgeving voor mensen in psychische nood. We zoeken een collega voor ons team in Weert die multidisciplinair wil samenwerken en de samenwerking met het netwerk wil versterken. Als GZ-Psycholoog ben je betrokken bij diagnostiek, behandeling en het opstellen van behandelplannen, en speel je een belangrijke rol in de optimalisering van zorg en het gebruik van E-health modules.Wat jouw functie gewoon anders maakt


Sinds kort werken we vanuit gebiedsteams: we zoeken aansluiting bij de mens achter de cliënt en kijken niet meer alleen naar iemands diagnose. Mensen in psychische nood vinden bij ons een open deur. Als professional word je aangesproken op je allround expertise, waarbij je ruimte krijgt voor je eigen inbreng en initiatief, creativiteit en expertise.

We zoeken de samenwerking met de cliënt op en kijken naar de cliënt in zijn of haar geheel. Met je collega’s draag je bij aan netwerkgerichte zorg. De gebiedsteams werken ambulant en outreachend en worden gevormd door een psychiater, GZ-psychologen, klinisch psychologen, basispsychologen, vaktherapeuten, verpleegkundig specialisten, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en verpleegkundigen.

Voor ons team in Weert zijn we op zoek naar een collega die graag samenwerkt en kan bijdragen aan het verbeteren van een goede samenwerking binnen het team, maar ook de samenwerking met het netwerk zodat we herstelgericht werken nog verder uit kunnen bouwen.

In deze functie ligt het accent op het zelfstandig verrichten van psychodiagnostiek, indicatiestelling en behandeling bij een zeer gevarieerde doelgroep. Je verzorgt consulten en bent verantwoordelijk voor een goede organisatie, uitvoering en verslaglegging van de diagnostiek en behandeling. Het uitvoeren van intakes, behandeling in groepen, op individueel niveau zijn onderdeel van je werk.

Je hebt kennis van en bent competent in technieken met betrekking tot cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling en de behandeling van dubbeldiagnoses. Binnen het team is het belangrijk dat je, vanuit je rol als GZ-psycholoog, in staat bent om overkoepelend mee te denken met het team en om de teamintegratie te bevorderen.

Daarnaast begeleid je masterstagiaires en Psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOGs) en ben je verantwoordelijk voor een juiste en volledige rapportage in het EPD. Je bewaakt de voortgang, doorstroming en continuïteit van de diagnostiek en behandeling.

Als GZ-Psycholoog ben je regiebehandelaar binnen een behandeltraject. Je bent betrokken in het diagnostisch traject, stelt samen met je cliënt een behandelplan op en bent eindverantwoordelijk voor het ten uitvoer brengen van behandelplan en volgt het beloop van het afgesproken behandelbeleid. Je bent gewend aan en bekend met het werken volgens de richtlijnen in een duidelijk omschreven werkproces met gerichte tijdsinvesteringen, centrale agendavoering en een centraal aanmeld- en verwijspunt. Daarnaast heb je kennis van en ervaring met het gebruik van E-health modules of je staat ervoor open hier mee te leren werken. Je levert een vernieuwde bijdrage aan de optimalisering van de zorg en je bent de ambassadeur van Vincent van Gogh.

Vereisten

 • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en hebt bij voorkeur ervaring met diagnostiek en behandelen van de EPA-doelgroep.
 • Je werkt graag zelfstandig, maar zoekt de afstemming met je collega’s en bent in staat om verbindend (samen) te werken met behulp van jouw goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent een autonome werker die de wens en de kwaliteiten heeft om zowel een team met ervaren professionals aan te sturen alsook er deel van uit te maken.
 • Op een toegankelijke manier weet jij jouw kennis over te brengen.
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van teams die mensen met psychiatrische klachten begeleiden.

Wat we jou bieden

 • Inschaling conform CAO GGZ FWG 65. Het salaris bedraagt minimaal €4108 en maximaal €6264 bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
 • Een vast contract voor 24 – 36 uur per week.
 • Een fijne werkplek in Weert.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, een 13e maand, balansbudget, pensioenopbouw via PFZW, een collectieve zorgverzekering en meer).
 • Een uitgebreid aanbod van producten en diensten om fiscaal gunstig aan te schaffen. Zo koop je bijvoorbeeld voordelig een nieuwe laptop of telefoon.
 • Studie- en scholingsmogelijkheden, zoals laagdrempelige online trainingen die je op zowel persoonlijk als professioneel gebied ondersteunen, maar ook bijzondere scholingswensen zijn bespreekbaar. Als opleidingsinstituut zijnde bieden we mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en persoonlijke ambities waar te maken.
 • Kom je met de auto? Parkeren is voor jou geregeld. Daarnaast zijn onze locaties ook met het OV goed bereikbaar.
 • Wil je meer weten over werken bij Vincent van Gogh? Klik dan hier voor meer informatie.

Gewoon even bellen?

Heb je vragen over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Danielle Slot, GZ-psycholoog Gebiedsteam Weert, via danielleslot@vigogroep.nl.

Hebben wij jouw interesse gewekt voor de functie van GZ-Psycholoog Gebiedsteam Weert bij Vincent van Gogh? Stuur dan een WhatsAppje naar Vera of solliciteer via onderstaande button.